JosephBlade's Journal, 27 October 2015

Ik ga even op pauze, af en toe mijn gewicht bijhouden. Ik vermoed dat ik langzaam ga aankomen en in het voorjaar ga ik het er weer van af fietsen. Te weinig kansen om 'savonds de deur uit te gaan.

Diet Calendar Entry for 27 October 2015:
2573 kcal Activities & Exercise: Sleeping - 6 hours, Desk work - 8 hours, Resting - 9 hours and 30 minutes, Bicycling (moderate) - 13/mph - 30 minutes. more...

2 Supporters    Support   

Comments 
Om af te vallen hoef je niet intensief te bewegen ;) Als je let op je voeding kan je ook afvallen :) 
27 Oct 15 by member: AmandaWilAfvallen
Zo is het! Alleen kun je dan wel minder calorieën eten.  
27 Oct 15 by member: annemiek rembil
hehe het kan, maar dan gebruik je ook voor een deel je spiermassa op. Ik heb relatief hard gewerkt om mijn spieren op te bouwen dus ik kom op het moment liever aan dan dat ik die spieren weg-dieet. En exact zoals annemiek rembil zegt, als ik 500 calorieen meer uitgeef dan ik eet, (ipv 500 minder eet dan ik normaal uitgeef) dan kan ik redelijkerwijze eten wat ik wil.  
27 Oct 15 by member: JosephBlade
terzijde: ik heb paar jaar geleden met vooral dieten mijn gewicht van 90 naar 75 gekregen, maar toen viel ik letterlijk flauw (met hersenschudding als gevolg) dus ik probeer het ditmaal op een andere manier, hopelijk met minder heftige effecten 
27 Oct 15 by member: JosephBlade
Proana site helpt me altijd goed! Ik weet dat het staat voor pro anorexia. Maar niet denken dat ik het heb hoor. Haal er soms handige tips vandaan ( en dan niet de tips van overgeven e.d).  
28 Oct 15 by member: floortje_
Hm ik zou verre blijven van de anorexia aanmoedigers. Die sites doen zo veel kwaad, mensen aanmoedigen ongezonde (en soms levensgevaarlijke) dingen te doen. Je kunt jezelf flink kapot maken door jezelf uit te hongeren en dat soort communities moedigen je aan om het te doen. Afvallen op zich is prima maar het moet niet je enige doel zijn. (gezond zijn moet voorop lijkt me, want je moet niet willen afvallen ten koste van je gezondheid)  
29 Oct 15 by member: JosephBlade
Precies, ga geen tips opvolgen van psychiatrische patienten a.u.b. luister vooral goed naar je eigen lichaam en gun de dingen die het nodig heeft. 
01 Nov 15 by member: Luna B

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



JosephBlade's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.