jascuel's Journal, 12 April 2017

Asiasta toiseen... miten tuon profiili kuvan pystyy vaihtamaan?

Diet Calendar Entries for 12 April 2017:
2340 kcal Fat: 101.01g | Prot: 93.86g | Carb: 266.08g.   Breakfast: Valio Viilis Hedelmäpommi, Kahvi, Sokeri, Kahvikerma (Kevyt), Myllykivi Neljän Viljan Puuro. Lunch: Valio Viilis Vadelma-Mansikka, Ruisleipä, Lapin Liha Kotasavu Metvursti, Valio Arki Juusto. Dinner: Rainbow Appelsiinimehu, Saarioinen Lasagne, Kahvi, Sokeri, Kahvikerma (Kevyt), Ruisleipä, Lapin Liha Kotasavu Metvursti, Milbona Tilsiter Juusto. Snacks/Other: Vadelmat, Mustikka, Rainbow Appelsiinimehu. more...
2739 kcal Activities & Exercise: Resting - 15 hours and 30 minutes, Sleeping - 8 hours and 30 minutes. more...


Comments 
Valitse Oma fatsecret ylhäältä, ja oikealta palkista oma työkalupakki -> oma kuva. Voit valita netistä tai mistä hyvänsä omasta hakemistostasi uuden kuvan näiden tylsien saitin kuvien sijaan ! 
12 Apr 17 by member: HRai
En tajua.. onkohan mulla joku eriversio mun iPhonessa kun en löydä tuollaista ikkunaa kun oma FatSecret täällä on vaan asetukset mutta siellä ei löydy millä muokkaisi... Hmm! 
13 Apr 17 by member: jascuel
Minä käytän Chromea, en käyttäisi mutta pakko, ylläpito neuvoi , kun kysyin. Toiminnot eivät muuten onnistuneet muilla selaimilla. Tämä saitti on niin googlea. Hyvää pääsiäistä !  
13 Apr 17 by member: HRai
Kiitos neuvoista 😊 siunattua pääsiäistä myös 👍 
15 Apr 17 by member: jascuel
..kas, olinpa tyhmä kun en tajunnut mennä tietokoneelta katsomaan tuota fatsecret profiilia vaan yritin kuvaa laittaa kännykän sovelluksesta... no nyt onnistuin, kiitosta =)  
17 Apr 17 by member: jascuel

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



jascuel's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.