JosephBlade's Journal, 22 August 2016

Maar weer beginnen met calorieen tellen. Heb me een zomer lang kapot gefietst maar alleen maar aangekomen. Benen beginnen wel redelijk gevormd er uit te zien maar mijn buik is niet kleiner geworden :) En in lycra / spandex is dat niet te verstoppen.

Dus eerst maar eens 6 keer per dag 86cal aan chocomel uitbannen (dat is al 500 cal per werkdag minder) en bijhouden wat ik verder eet.
203.9 lb Lost so far: 0 lb.    Still to go: 27.6 lb.    Diet followed poorly.

Diet Calendar Entries for 22 August 2016:
2578 kcal Fat: 70.98g | Prot: 99.85g | Carb: 374.62g.   Breakfast: Anta Flu Eucalyptus Menthol. Lunch: Burger King Balsamico Salad Dressing, Burger King Chicken Tendercrisp Salad. Dinner: AH Gepaneerde Schnitzel, Obento Panko Bread Crumbs, Witte Rijst, S&B Foods Golden Curry, Wortelen, Uien, Prei. Snacks/Other: Melk (Vol), Kellogg's Choco Flakes, Chips met Barbecue Smaak, Kips' Kleintje Smeer Leverworst, Boter, AH Bruine Bollen, Minute Maid Sinaasappel Original, Liga Milkbreak, Liga Evergreen Krenten. more...
2910 kcal Activities & Exercise: Sleeping - 7 hours, Desk work - 8 hours, Resting - 8 hours and 15 minutes, Bicycling (moderate) - 13/mph - 45 minutes. more...
gaining 0.4 lb a week

3 Supporters    Support   

Comments 
volhouden hoor 
22 Aug 16 by member: Madele58
Hi JosephBlade, ik was ook regelmatig op de fiets. Ik lijs aan overgewicht en mijn buik was ook groot. Fietsen en op de treadmill waren niet echt effectief. Heel goed voor het hart maar niet om vet kwijt te raken. Dus begon ik met squats, en push upsIk ben met 5 begonnen en elke week opbouwen. Ik heb al rond de 15 of 20 kilo verloren en me buik is normaal. Jammer dat foto plaatsen niet kan. Het zou echt mooi zijn als we onze resultaten ook kunnen laten zien . 
22 Aug 16 by member: Lisa van Heeswijck

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



JosephBlade's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.