J0hQ's Journal, 28 May 2019

Yhdet juhlat taas juhlittu ๐Ÿฅณ pitkä päivä, paastoa ehti tulla 25h.

Diet Calendar Entries for 28 May 2019:
2 kcal Fat: 0.05g | Prot: 0.28g | Carb: 0.09g.   Snacks/Other: Coffee. more...
2039 kcal Activities & Exercise: Apple Health - 24 hours. more...
on diet J0hQ's own diet  

29 Supporters    Support   

Comments 
Mua kiinnostaa tämä sinun paastosi kovasti. Juotko esim rasvakahvia tms.välissä vai oletko siis täysin syömättä koko päivän? Kuinka päädyit tähän tapaan? Ja kuinka siihen on suhtauduttu? Voisin kuvitella, että omassa lähipiirissäni EN saisi olla rauhassa ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ 
28 May 19 by member: laurazki
Itse pyörtyisin varmaaan ๐Ÿ˜… mut hienoa, et jokaiselle löytyy oma tapa ๐Ÿ™Œ๐Ÿผโค๏ธ 
29 May 19 by member: coach_yana88
Yhden ainoan kerran toteuttanut yli 12h paaston, kun piti verinäytettä varten viime perjantaina paastota. Oli jännä huomata, että kun vaan sinnikkäästi siinä kesti (aamutuimaan teki varsinkin mieli ihan hirveästi kahvia!) niin se näläntunne meni tosiaan ohi. Ja ketoosissa olin ollut siinä pari päivää, niin sinnittelinkin yhtäkkiä päivä kahteen (eli yht. 16h) ja energia-määrä oli ihan hurja! 
29 May 19 by member: whannahh
Itse myös OMAD; parin viikon päästä vuosi täyteen. Yleensä työpäivän aikana juon lähinnä kahvia ja vapaalla (kivennäis)vettä. Satunnaisesti 48 h paasto kuten tämän viikon alkuun tuli tehtyä; parhaillaan pohdin syönkö tänään vai teenkö toisen 48:sen perään; maha on tällä hetkellä vahvasti sitä mieltä, että tänään voisi syödäkin, mutta eipä olisi ensimmäinen kerta kun nälkä hiipuu ja paastoa voikin tuon puolesta taas jatkaa. 72 tunnin paasto (30.4. - 3.5.) ei ollut hyvä ratkaisu itselle tai sitten tuollaisen pidemmän paaston päättämiseen pitää jatkossa kiinnittää enemmän huomiota. Mutta joka tapauksessa minulla ei ole mitään hinkua lähteä yli 48 tunnin paastoa uudelleen kokeilemaan. Taikasana on vähähiilarisuus (ketoosi). 
29 May 19 by member: mikapeltokorpi
Mua on alkanu kiinnostaa toi fitfarmin ketodieetti ๐Ÿค” Mut mites kahvin juonti? Katooko ketoosi jos sitä juo? Rasvakahvia en tuu saamaan alas, mut mites jos esim maidon korvaa kermalla, auttaako? 
29 May 19 by member: tialessandra
Itse olen tällä hetkellä 16/17-07/08 syömättä eli 14h-15. Ja syön 3-4 kertaa päivässä.  
29 May 19 by member: laurazki
Mulla nyt menossa neljäs keto viikko ja vähän kerrassaan alkaa elämä voittaa alun hankaluuksien jälkeen๐Ÿ˜Š oon tosiaan tuossa fitfarmin keto49 valmennuksessa ja tykännyt tosi paljon๐Ÿ‘๐Ÿป ja kyllä, kahvi on sallittu, mutta ilman maitoa tai kermaa.  
29 May 19 by member: miamarianne78
laurazki, juon ainoastaan mustaa kahvia tai vettä/vissyä paastoaikana. Päädyin OMADiin, kun 16:8 tuntui käytännössä hankalalta ja halusin löytää vaivattoman tavan ylläpitää painoa. Kohta vuosi takana. Lähipiiri on jo tottunut mun omituisuuksiin ๐Ÿ˜‚ eniten negaa tulee ehkä töissä, mutta vain satunnaisesti.  
29 May 19 by member: J0hQ
Pätkäpaastoon kannattaa totutella vähitellen. 16:8 on ehkä suosituin. Paasto on ihan normaali olotila ihmiselle ja toimintakyky säilyy pitkänkin paaston aikana. Elimistö saa levätä ja korjaantua, kun koko ajan ei ole ruokaa sulatettavana. 
29 May 19 by member: J0hQ
Kiitos JOhq. Itseä pelottaa säästöliekille meno, mutta pitäis vaan osata luottaa kehoonsa. Mulla on monta laihdutuskertaa taustalla ja tarkkaa kalorien laskentaa/rajoitusta, mutta nyt haluaisin onnistua pysyvästi pudottamaan painoa ja pitämään kehon hoikkana. Paastoaminen tuntuisi omalta tavalta ketogeenisen ruokailun lisäksi. Ja JOhq näyttät tosi hyvältä juhlamekossasi. ๐Ÿ‘Kommentit menivät nyt vähän ohi tästä sun aloituksesta ๐Ÿคฃ Mutta kiitos sinulle vastauksistasi โค๏ธ 
29 May 19 by member: laurazki
Kiitos laurazki ๐Ÿค— mekkoa pitäisi pienentää, mutta hyvän mekon ominaisuus on, että se on näyttänyt hyvältä, vaikka olen käyttänyt sitä monen kokoisena ๐Ÿ˜„. En tosiaan enää syö ketohiilareilla, mutta pätkäpaasto heittää kropan ketoosiin silti, kun paastoa ehtii tulla tarpeeksi. Itsellä se tapahtuu 24h jälkeen. Halusin rennommat hiilarirajat, koska tykkään syödä esim. marjoja metsästä ja puutarhasta. 
30 May 19 by member: J0hQ

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

MembersJ0hQ's weight history


Get the app
    
© 2019 FatSecret. All rights reserved.