nucromer's Journal, 27 September 2016

ne oldu da insanlar bir anda beslenme eğitimi almak zorunda kaldı?
neden çocuk yaşta selülit veya göbek problemi yaşıyor yeni nesil? kalori saymak yetiyor mu bunların olmaması için? Ambalajını açmadan önce kaç kalori olduğuna bakmak çözüm mü? peki ya hepsi yalansa? Sonraki nesile aktaracağımız kültür bumu? Yinede birçok ülkeden iyi durumdayız. Şükür.

Diet Calendar Entry for 27 September 2016:
1196 kcal Fat: 37.82g | Prot: 92.37g | Carb: 121.04g.   Breakfast: Lor Peyniri, Kepekli Ekmek, Yumurta Omleti. Lunch: Double A Absolute Whey, Beyaz Ekmek, Patates Kızartması, Arnavut Ciğeri, Bulgur Pilavı. Dinner: Salatalık (Soyulmuş), Havuç, Lor Peyniri. more...

6 Supporters    Support   

Comments 
Kırmızı şarap bana aittt yalniz littfiinnnn 
27 Sep 16 by member: katy's mother
sıkıntı nesilde değil aslında hayatın heryerine teknolojiyi alışımızda sorun. merdiven çıkan insan bile kalmadı herkes asansör kullanıyor herkes araç kullanıyor bisiklet kullanma devri bitti çocuklar bilgisayar tablet oynuyor sokak oyunları bitti. bu kadar pasif bi yaşantıda kilo almak normal. sağlıksız beslenme koşullarını söylemedim bile 
27 Sep 16 by member: oguzuslu
Kalori saymaktan ve kilo vermekten önce aslında bedene sağlıklı gıda girip girmediği önemli. Ancak ondan sonra kalorileri saymak mantıklı. 
28 Sep 16 by member: ManlyMacho
katy's mother özür dilerim, değiştirdim.  
28 Sep 16 by member: nucromer
ben çevremde, işyerim de her yemekte çevremdekiler bilinçlensin diye elimden geleni yapıyorum telefonlarından adımsayarlarına kadar açtırdım ama yinede umurlarında değil ne de olsa öleceğiz bari tok ölelim mantığındalar özet toplumca yemek yemeyi fazlaca seviyoruz. çocuklara gelince reklamlardaki al benili sağlıksız gidaların fazlalağı ve tabiki teknoloji maalesef ama evet bi çok topluma göre daha iyiyiz zeytinyağlı lar hala çokça evde pişmekte ve malum ekonomik gelir düzeyimizin ferahsızlığı da cabası :) 
28 Sep 16 by member: seyhan78
Herşey bir yana, kendi çocuklarını McDonalds gibi yerlere alıştırıp, kendi elleriyle abur cuburlarla zehirleyen ebeveynleri hiç aklım almıyor. 
28 Sep 16 by member: ManlyMacho
ülkemizde fast food pahalı olduğu için şanslıyız. ama fast food un üretildiği ABD eyaletlerinde bu iş tam tersi yürüyor. bütün tarafsız bilimsel araştırmalar ambalajlanmış gıdanın sindirim sistemini bozduğunu gösterirken, gıda markalarının araştırmalarında aklanan hazır yiyeceklere yöneliyoruz. Birde bunları sağda solda arkadaşlarımıza tavsiye ediyoruz. altında kocaman yazıyor Coca-Cola tarafından desteklenmiştir diye! araştırmanın finansörü mc donalds. 
28 Sep 16 by member: nucromer
Artık öyle bi hal aldı ki, kendi elinle yetiştirdiğin yiyecekler dışında hiçbirşeye güvenemez olduk malesef. 
29 Sep 16 by member: ManlyMacho

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



nucromer's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.