Manga Q's Journal, 05 July 2012

Gisteren schrok ik me suf de weegschaal wijst 81 kilo aan.
Alles klopt wat er in de boeken staat; als je niet beweegt en alleen maar werkt, in de overgang raakt, het jongste kind vertrekt uit huis: dan slaat de weegschaal door naar een getal dt je niet wilt zien. Maar goed, mijn broeken passen niet meer, mijn rokjes zijn te klein, mijn kont te breed en mijn love handles zijn al zolang niet gebruikt dat zij werkelijk niet meer met 2 handen te vatten zijn. Dus nu is het klaar.

Vandaag weer een dag van werk weggebleven en gestart met een variant van Southbeach. jaja ik heb ze allemaal hoor die boeken. 27 aug gaan we naar Curacao, dat is bijna 7 weken. ik hoop voor dit tijd 75 kilo te wegen. kleine stapjes, niet te grote doelen zetten. Zou het me lukken? ik hoop het wel, ik ben het zat! Op naar een slanke taille een plattere buik en een beter humeur. Ik zal hulp nodig hebben bij het eerlijk blijven over de hoeveelheden die ik naar binnen werk. maar dit is de eerste dag van de rest van mijn leven!
178.6 lb Lost so far: 0 lb.    Still to go: 28.7 lb.    Diet followed N/A.

Diet Calendar Entry for 05 July 2012:
1099 kcal Fat: 55.96g | Prot: 100.35g | Carb: 50.26g.   Breakfast: water, green asparagus, eggs, coffee. Lunch: Cuisine Light, Komkommer (met Schil), Water, Bosui of Lenteui, Cherrytomaten, Gerookte Kipfilet. Dinner: Cherrytomaten, Kastanjechampignons, Prei, Vis. Snacks/Other: Goudse Kaas, Prosciutto, Ijsbergsla. more...

   Support   


     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Manga Q's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.