MXangel's Journal, 23 May 2021

vandaag mijn mama bezocht. ik merk dat ik het lastig heb met het feit dat ze in een rolstoel zit. er wordt voorlopig ook niet gewerkt op terug stappen maar wel op kracht opbouwen. pas als dat er een beetje meer is, kunnen ze naar het stappen kijken. ik wil haar wel gaan bezoeken, maar merk dat het weinig goed doet aan mijn eigen gemoedstoestand. ik heb met mijn papa afgesproken dat ik 1 avond in de week ga en in mijn vrije weekend. en dan zie ik wel hoe het gaat. mss volgende keer eens een klein spelletje meenemen, das mss voor allebei leuk en da helpt mss.

5 Supporters    Support   

Comments 
Mijn vriendinnen kwamen tijdens mijn revalidatie altijd uno spelen. Gegierd van het lachen. Ik kon wel niet altijd meedoen maar was altijd blij als ze er waren 🍀 
24 May 21 by member: Carolinelonnoy
Hoe is het met de gemoedstoestand van je mama? Want je bezoek zal haar ongetwijfeld toch veel deugd doen? 
24 May 21 by member: bolleke333
Caroline, er mag maar 1 persoon tegelijk op haar kamer, dus dan moet ze wel meespelen ☺ 
24 May 21 by member: MXangel
Ji_v, volgens de verpleging is ze te streng voor zichzelf en doet ze het best goed. Volgens haar psycholoog is dit een horror verhaal. Ik heb niet het gevoel dat mijn bezoek haar deugd doet. Ze zit er maar stilletjes bij... want op bezoek gaan zou makkelijker zijn als ik zou merken dat ze er deugd van heeft.  
24 May 21 by member: MXangel

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



MXangel's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.