MXangel's Journal, 26 October 2020

ik ben de moed even kwijt. morgen ministerraad in België en wss strengere maatregelen. wat op tafel ligt is geen sport meer en niemand zien buiten je gezin. aangezien ik alleen woon valt me dat enorm zwaar. het is allemaal nog niet officieel, maar toch.. ik ben de moed even kwijt. wordt dit het nieuwe normaal?

Diet Calendar Entries for 26 October 2020:
2155 kcal Fat: 97.37g | Prot: 62.53g | Carb: 264.24g.   Breakfast: Fruitcocktail in Water, Ongezoet (Gekookt of uit Blik), Ei, Banaan. Lunch: Aldi Gemalen Kaas, Carrefour Hamblokjes Gekookt, Witlof, Aardappelen (zonder Schil, zonder Zout, Gekookt). Dinner: Curryrol. Snacks/Other: Millville Rijstwafels met Melkchocolade, Côte d'Or Witte Chocolade. more...
2904 kcal Activities & Exercise: Calisthenics (light, e.g. home exercise) - 1 hour, Resting - 15 hours, Sleeping - 8 hours. more...

14 Supporters    Support   

Comments 
Begrijp je helemaal! Alleen maar werken en voor de rest niets van ontspanning of buiten komen! Kop op 🙏🏻 
26 Oct 20 by member: Pumagirl1985
Inderdaad.. en hoe strenger de maatregelen, hoe zwaarder men job. Dank je.  
26 Oct 20 by member: MXangel
Hoi landgenoot, de moed niet laten zakken, het is niet makkelijk, dat geef ik toe. Vooral voor ouderen, alleenstaanden etc... We moeten er nu eenmaal doorheen, er zit niets anders op. Dat je het even niet meer ziet zitten begrijp ik, je woont dan ook alleen zeg je en dat is nu beslist niet makkelijk. Als je even wilt praten, ik ben er voor je 💝.  
27 Oct 20 by member: Budgie1
Dank je, budgie. Alleen wonen nu is lastig.. ik hoop vooral dat de fitness open blijft, dat helpt me om het vol te houden.  
27 Oct 20 by member: MXangel
Ik woon in Brussel, hier is het al van dat. En ik woon ook alleen, dus ik snap je volledig! De fitness is hier al dicht. Ik vrees in Vlaanderen vanaf morgen hetzelfde. Maar ik focus terug op wandelen en hardlopen! Beter nu even heel streng en iedereen terug in z’n kot dan dat dit nog maanden aansleept en alle ziekenhuizen verzadigd zijn... We kunnen dit! Heb je een goed contact? Mijn beste vriend woont in de buurt, dat is m’n close contact. Samen wandelen doet veel deugd. 
27 Oct 20 by member: bolleke333
Ik heb een vriend, maar als het zo streng is komt die niet uit bezorgdheid voor zijn moeder waar hij bij woont.. dus dan heb ik niemand om op terug te vallen. Mss men ouders.. ik vrees ook voor het sporten 😔 
27 Oct 20 by member: MXangel
Snap ik! Maar wandelingen in de buitenlucht (met masker!) kunnen altijd hé. Of een goeie vriendin die je contact wordt, waar je af en toe mee kan afspreken? 
27 Oct 20 by member: bolleke333
Ik heb een klein netwerk. Wel een collega/vriendin waar ik nu mee ga sporten. Mss de fitness omzetten in een wekelijkse wandeling. Mijn hond woont bij men ouders, die kan ik in principe altijd gaan halen.  
27 Oct 20 by member: MXangel
Het is van dat.. vanaf vrijdag sport verboden. Donderdag heb ik nog een groepsles gepland. Vraag me af of die nog doorgaat. Ik zit er efkes door 😔😪 
27 Oct 20 by member: MXangel
Wat maakt je zo droevig? Toch niet alleen de fitness die sluit? Gewoon vervangen door goeie wandelingen, ‘t is er het seizoen voor! Maak een wandelplanning, elke keer wat langer! En zijn super leuke dans/Zumbalessen online te vinden, misschien kan je gewoon met je sportcollega/vriendin afspreken bij je thuis om die elke week te doen? Kop op! We zijn gezond. Zolang we niet op intensieve liggen met Corona moeten we positief blijven. Korte pijn, even in lockdown. Alles komt goed!! 
27 Oct 20 by member: bolleke333
Droevig door alles bij elkaar. De lockdown. Opt werk doet men teamcoach lastig. Ik heb wel of aan men vriend momenteel. Het is te veel voor men hoofd. Ik ben ook een enorme piekeraar. Ik ga straks eens kijken wat ik allemaal wel nog kan doen. Op de fitness of in een groepslesv verdwenen mijn zorgen even. En da heb ik minder met wandelen. En online is niet mijn ding. Ik woon in een appartementje en als ik hier begin te dansen bibbert alles in de kast. Ma ik ga kijken wat wel nog kan.  
27 Oct 20 by member: MXangel
Ik ben ook een piekeraar en heb de laatste jaren enorm veel meegemaakt, ziekte en dood van mijn enige jongere broer en mijn papa, plus relatiebreuk en financiële problemen..alles tegelijkertijd...ik heb steun gehad aan meditatie en dit kan heel eenvoudig zijn. Ik ga veel wandelen en fietsen en dan focus ik mijn aandacht op de mooie natuur, de kleuren, de geur van de herfst, vogels, paddenstoeltjes, eender wat....bewust ademhalen en genieten van het wandelen zelf. Gelukkige tijden gaan voorbij, maar moeilijke tijden ook. jij komt er ook door !! Je bent al op de goeie weg en je bent niet alleen ! Veel moed !! 
28 Oct 20 by member: Madeleine62
Zoals Madeleine zegt: je gedachten proberen te verzetten! Wandelen met een podcast of je favoriete muziek? Een nieuwe hobby zoeken, bv kleuren voor volwassen (werkt ook als een soort meditatie). De YouTube yogalessen van Adrienne zijn ook voor beginners heel goed en kunnen prima in een appartement, ik woon ook klein! Komt allemaal goed. 👍 
28 Oct 20 by member: bolleke333
... maar ik snap natuurlijk dat het heftig is allemaal. Alle begrip hoor. Maar je bent kei goed bezig! 
28 Oct 20 by member: bolleke333
Madeleine, klinkt als een zware tijd die je achter de rug hebt. Ik heb een aantal jaren geleden een cursus mindfullness gevolgd. Misschien moet ik die nog eens opsnorren. Ik wil ook graag iets aan men piekeren doen, en heb 2 boeken gereserveerd hierover in de bib. Ik ga eens proberen meer te genieten van het wandelen. Bedankt!  
28 Oct 20 by member: MXangel
Ji_ver, denk dat ik hobby's genoeg heb 🙈 lezen, tekenen sinds de vorige lockdown, haken, borduren, puzzelen, sudoku. Ik heb ook nog wat dingen liggen, zoals de fotoboek van ons Zarah die ik graag zou afmaken en ik wil aan men kerstkaartjes beginnen. Dingen genoeg, maar als het minder is in mijn hoofd lijk ik er niet toe te komen. Die yoga lessen ga ik eens opzoeken. Maar het probleem thuis is vaak eraan beginnen. Bedankt!  
28 Oct 20 by member: MXangel
Muziek in je oren en op een fiets springen als dat kan. Kop op samen komen we er wel door 🙌🏻 
28 Oct 20 by member: AnnAardig

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



MXangel's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.