rusjavovk35's Journal, 06 June 2020

Навіяно постом Даші. Маю потребу виговоритися. Про синдром відкладенного життя. Думаю всі про нього чули і знають, що то є. Дехто з інету, а дехто, як я, із власного життя. З самого дитинства я жила в цій атмосфері. Отой гарний кришталевий салатник, тіко для особих випадків чи гостей. Кофтинка чи пальто тіко “на вихід”. Цукерки тіко на свята і то великі. Але, мені то, слава небесам, не привилося. Або ж може й привилося, та дуже слабенько, бо моє нутро тому завжди дико противилось. Переломний момент настав в 2016 році, коли є зламала ногу. Перелом тяжкий, з осколками, складанням ноги “по шматочку” і з особливоі конструкціі гіпсом на 3 місяці. Травматолог давав гарантію, що ходити знов зможу, але чи буду ходити нормально, не шкутильгаючи, не завалюючись... ні , навряд чи. Про танці, спорт чи просто улюблену швидку ходьбу прийдеться забути. Отут мені остаточно дійшло, що другого життя не буде, шансу на щось другого не буде, найкращі часи можуть і не настати, і не факт , що нарешті розбагатію і буду мати купу вільного часу. Бо я, скоріше всього, буду інвалідом. Перспективка така собі, еге ж ? Перші пів року після зняття гіпсу підтверджували всі найгірші прогнози. І мене, мабуть, просто охопило почуття супротиву. “Ні, ніфіга!“ Та доки можна у всьому собі відмовляти, доки можна чекати кращих часів, доки можна думати, що скажуть люди! І тут почалося саме інтєрєсне. Уявіть собі жіночку 110 кг. , якій за 30 рочків, з явними дефектами походки, яка псіханула і вирішила найкращі часи робити собі саме тут і зараз)) щоб покоротше - я ходжу на танці, я ходжу на фітнес, я ношу плаття (так, тільки одного фасону, але все ж)
я загораю на пляжі, я подорожую, я живу максимально активно , навіть при своій зайвій вазі і ще масі супроводжуючих проблем. Бо в одну мить я можу знов все це втратити. І , якщо я когось з особливо тонким вкусом, шокую при цьому своєю круглою тушкою і незграбною походкою, то це проблема не моя, а людей з тим самим тонким вкусом. Тому, дівчатонька, я не буду переконувати вас полюбити себе негайно. Але, дуже прошу, не відкладайте своє життя на потім, бо ніхто не знає, яке буде те ваше потім.

Diet Calendar Entry for 06 June 2020:
374 kcal Fat: 26.28g | Prot: 16.34g | Carb: 30.72g.   Breakfast:  Сыр Пармезан (Тертый), Повна Чаша Колбаса Сырокопченая Золотистая, Roshen Печиво до Кави, Жако Зефир с Апельсиновой Начинкой. more...

28 Supporters    Support   

Comments 
Восхищаюсь такими людьми) Иногда кажется, что эта любовь жить и создавать вокруг счастье на грани исчезновения. А потом читаешь такие посты, и радуешься, ибо ты не права, ибо есть люди, которые ценят самое важное - жизнь) И я к этому стремлюсь, пускай медленно, но дойду до этой любви. И хочу так, чтобы раз и навсегда:))) 
06 Jun 20 by member: daria.morozovaa
Какие правильные слова 💛 Здоровья вам) 
06 Jun 20 by member: Akkosta
Тут міг би бути великий коментар, але я вирішила не занудствувати))) Пост прекрасний, Ти - чудова ❤️ 
06 Jun 20 by member: bilinskaya
Дякую всім! 
07 Jun 20 by member: rusjavovk35
Красуня!🌷 
08 Jun 20 by member: лана2811
Спасибо, что поделились 🌸 
30 Jun 20 by member: katyakatya19

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



rusjavovk35's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.