MXangel's Journal, 15 January 2019

nieuw jaar nieuwe voornemens.. altijd vol goede moed beginnen maar zo snel sneuvelen. sinds de feestdagen heb ik moeite om het zoet en het snoepen te laten.. donderdag moet ik naar de diëtiste en het resultaat gaat niet positief zijn.
ik heb ook moeite om te sporten. ik lijk geen zin te hebben om naar de zumba te gaan. net met een collega bezig geweest over fitness en klinkt ni slecht, maar wanneer moet ik dat nog doen? als ik thuis kom van men werk ben ik vaak al zo moe...
ik zou zo graag teug twee cijfers op de weegschaal zien, maar lijk er de motivatie niet voor te vinden. en vanzelf zal het niet lukken..

3 Supporters    Support   

Comments 
Ik heb al gemerkt dat sporten net die vermoeidheid weg werkt. Ik probeer er een gewoonte van te maken om na mijn shift nog langs de fitness te passeren. Voor 45min-60min, ik voel me nadien terug energieker. 
15 Jan 19 by member: GlennDC89
Ja Da's waar... eigenlijk moet ik gewoon gaan. Ik ga naar de zumba voorlopig en dan hang ik vast aan bepaalde dagen en uren. En aangezien ik in schiften werk is da ni altijd haalbaar. Ik heb vroege4 gefitnessed maar daar kwam ik steeds van bij. Goed als je spieren kweekt, maar ik bleef maar bijkomen.. 
15 Jan 19 by member: MXangel

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



MXangel's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.