edithjarvinen's Journal, 05 April 2018

Mä oon mennyt ihan sekasin. Oon nyt kolmena päivänä vaan syönyt ja syönyt ja syönyt (näin tapahtuu siis viikoittain, ei pelkästään nyt kolmena päivänä). Loppua ei syömiselle näy. Mulla kävi nyt niin ettei mulla ole enää opiskelupaikkaa, jolloin päivällä ei ole oikeestaan mitään ”tekemistä”, joten päädyn syömään, ja syönkin sitten niin kauan kunnes on vaikea edes kävellä kun maha sattuu niin paljon. Hävettää myöntää että olen joutunut jättämään pesäpallotreenejäkin välistä siksi, että olen syönyt itseni liian täyteen... En saa apua tähän mistään, en halua kertoa vanhemmilleni ja terveydenhoitaja ei ole enää vaihtoehto kun ei opiskelupaikkaa ole... Ja silloin kun en ahmi, syön todella vähän ja tiedän että sekin laukaisee näitä kyseisiä kohtauksia. Olen ihan sekaisin, en oikein tiedä mitä pitäisi tehdä.. Paino vain nousee nousemistaan. Enimmäkseen varmaan turvotusta mutta jos sama rata jatkuu niin ei voi pistää enään turvotuksen piikkiin. 💔😞

Diet Calendar Entries for 05 April 2018:
386 kcal Fat: 8.37g | Prot: 28.34g | Carb: 47.76g.   Breakfast: Pakkasmarja Kuningas Marjasekoitus, Puuro Voima Nalle. Dinner: HK Saunapalvikinkku, Vaasan Ohut Kauraherkku, Järvikylä Jääsalaatti, Tuorekurkku (Kuorineen), Tomaatit, Paprika (Punainen). Snacks/Other: Skyr Vanilija-Suklaamuru. more...
1902 kcal Activities & Exercise: Apple Health - 24 hours. more...

3 Supporters    Support   

Comments 
Terveyskeskuksessa omalle hoitajalle/ lääkärille pääsee kyllä kaikki, ei tarvitse olla opiskelupaikkaa tms. Nyt sinun pitää tehdä valinta: jäätkö ahdistuneeseen oloon ja syömisongelmien kanssa painimaan vai haetko apua, jolloin solmut alkavat avautua ja olosi parantua. Suosittelen jälkimmäistä. 
05 Apr 18 by member: minnea82
Sulla ei ole enää opiskelupaikkaa ? Tarkista asia nyt ensi tilassa oppilaitoksen toimistosta. Mene vaikka käymään, jos on samalla paikkakunnalla. Opiskelupaikkaa ei menetä noin vain. Aina kannattaa keskustella. Oppilaitokset joustavat. Sinulla on ymmärtääkseni pätevä terveydellinen syy. 
05 Apr 18 by member: HRai
HRai, omasta toimesta päätin lopettaa koulun 😒  
05 Apr 18 by member: edithjarvinen
Se ei nyt ollu fiksu temppu, olet niin nuori että sitä jäät katumaan. Nyt kun oikein ajattelet olisi ehkä parasta mennä huomenissa koululle ja pyytää opiskelupaikkasi takaisin. Kysymyksessä on sinun tulevaisuutesi ja se ei kovin valoisalta näytä jos jäät kotiin nurkkaan mököttämään. Takaisin kouluun ja terkkarille ja siitä apu lähtee. Kun saat itsesi kuntoon maistuu koulu ja elämä paremmalta. 
05 Apr 18 by member: chili233
chili233, olet oikeassa. eropapereita ei olla vielä kirjotettu ja oikeastaan minulla on vielä opiskelupaikka mutta minulla on koulusta jo yli 200 tuntia poissaoloja joten en varmaan sitä läpi muutenkaan pääse. asiaa selvitetään opettajien ja vanhempien kanssa kyllä vielä, mutta olen kyllä aika suuresti toivon menettänyt 😞 käyn siis 10 luokkaa, eli kyse on vain vuoden opiskelusta eikä sentään 3 vuoden, mutta kyllä ehkä vähän kaduttaa.. sekin kyllä ahdistaa että koulussa pakotetaan ja painostetaan syömään ja on todella epämukava olo kun opettaja nauraa ja puhuu rumasti lihavista ihmisistä. 
05 Apr 18 by member: edithjarvinen
Mä aina muistutan itselleni, että opettelen htvän syömisen elämäntapaa, ja siihen ei kuulu nälkä ja itsensä kiduttaminen. Laihtuminen toivottavasti tapahtuu pikku hiljaa ruokavaliota ja määrää säätämällä. Mun ajatuksia helpottaa, kun päivittäinen kalorimäärä on asetettu tarpeeksi korkeaksi ja syön aina lähelle sen 👍🏻  
05 Apr 18 by member: Miss->S
Edithjarvinen: Mun poika ysillä ja vanhemmat kyllä huomaa, jos jokin on vinossa mutta joskus vain odottavat että nuori lähestyisi heitä ongelmillaan, koska haluavat kunnioittaa nuoren yksityisyyttä. Mutta veikkaisin, että juuri nyt he ovat enenmän huolissaan, koska eivät tiedä missä vika. Ei aina ole helppoa puhua vanhemmilleen mutta jos vain rohkaistuu niin se helpottaa varmasti teitä kaikkia ja silloin on myös sinun helpompi hakea apua kun voit näistä asioista keskustella myös kotona. 200 tuntia on 8 viikkoa, uskon että saat suoritettua 10-luokan kun vaan jaksat pinnistellä nää pari kuukautta, joudut kyllä tekeen varmasti vähän extraa. Juttele vanhemmillesi niin varmasti kaikki kääntyy parhaiten päin ja laitahan viestiä kun olet jutellut ja takaisin koulun penkillä! Rohkeutta! :) 
05 Apr 18 by member: chili233

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



edithjarvinen's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.