edithjarvinen's Journal, 06 February 2018


Diet Calendar Entry for 06 February 2018:
986 kcal Fat: 28.31g | Prot: 49.75g | Carb: 125.17g.   Breakfast: Nalle Ruis Täysjyvähiutale. Lunch: Perunamuusi, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Lihamureke. Dinner: Vaasan Taikaruis 100% Paahto , Vaasan Taikaruis 100% Paahto , HK Saunapalvikinkku, HK Saunapalvikinkku, Coquette Hernekeitto. Snacks/Other: Vaasan Ruispalat Ohut Herkku, Vaasan Ruispalat Ohut Herkku, HK Saunapalvikinkku, Tuorekurkku (Kuorineen), Tomaatit, Salaatti, HK Saunapalvikinkku. more...

   Support   

Comments 
Voi sua 😔🤗 toi alle tuhat kaloria saa sun kropan säästöliekille ja sen korjaaminen on pitkä homma. 
06 Feb 18 by member: J0hQ
itsellä oli jossain vaiheessa sama homma ja paino jumitti. sitten rupesin käymään ihan vaan reippailla kävelylenkeillä ja syömään enemmän niin johan auttoi 
06 Feb 18 by member: Annaeina
Jos olet nuori alle tuhat kaloria ei riitä mitenkään itse olin kaksi vuotta sitten samassa tilassa alle 1000 kcal joka pv. Mutta oletko valmis elämään koko sun loppu elämän niin? Vannon että jos syöt terveellisesti ja sun kalorit on hankittu hyvistä raaka-aineista paino alkaa putoamaan. Jos sun paino tavoite on liian alhainen se voi olla myös syy miksi et laihdu. Itse yritin koko ajan päästä alle 63 kg ja olen 178 cm pitkä. Eikä onnistunut millään nykyään tiedän että se johtui siitä että kroppani ei ollut tarkoitus mennä alle 63 kg. Suosittelen menemään youtubeen katsomaan Freeleen videoita se selittää tosi hyvin miksi kalorit on niin tärkeitä ja myös hiilarit (tosin hän puhuu myös aika paljon vegaanisuudesta mutta jos jättää ne osiot kuuntelematta niin kannattaa katsoa). Freeleen ansiosta en enää pelkää hiilareita tai kaloreita. 
06 Feb 18 by member: jyylie
Moi, Kuulostaa, että pitkäaikaisen ravinnonpuutteen vuoksi sun keho on jumittunut, aineenvaihdunta ei toimi kunnolla. Perusaineenvaihdunta vaatii toimiakseen yleensä n. 1300-1600 kaloria päivässä. Jos keskikokoisen naisen, joka on ihan kohtuullisen aktiivinen, kulutus on n. 2100-2500kcal, pitäisi aineenvaihdunnan normaalisti toimiessa laihtumisen alkaa jo esim. 200kcal pudotuksella. Oikeaoppinen laihdutus ei koskaan mene alle perusaineenvaihdunnan tarpeen, koska silloin elimistö kärsii ravinnonpuutteesta ja se alkaa aiheuttaa sairauksia, vähimmilläänkin nivelongelmia, hiustenlähtöä jne. Suosittelen sinulle vaikkapa ravintoneuvojan luona käyntiä. Voit estää lihomisen syömisen lisääntyessä lisäämällä ruokaa todella hitaasti. Voi olla, että elimistösi (jos se on kärsinyt pitkään nälkää) silti jemmaa jonkun verran painoa, mutta jos nostat ruokamääriä hyvin hitaasti antaen aineenvaihdunnan sopeutua uuteen tilanteeseen, paino ei välttämättä juuri nouse. Oikeaoppinen laihdutus tehdään niin, että ensin nostetaan ruokamääriä hitaasti, jopa vain 50-100kcal/pvä viikon, kahden ajan, sitten taas nostetaan saman verran jne. Esim. jos hlö on syönyt 2000 kcal/pvä, nostetaan kaloreita esim. 2500kcal/pvä. Kun hlö pystyy syömään näin paljon lihomatta (aineenvaihdunta mukautuu tähän), aletaan laskea kalorimäärää. Katsotaan missä vaiheessa elimistö alkaa polttaa rasvaa, eli laihtuminen tapahtuu. Kun elimistö alkaa jossain vaiheessa junnaamaan ja painonpudotus pysähtyy, lasketaan taas vähän, katsotaan milloin rasvan poltto taas alkaa. Oikeaoppisessa laihdutuksessa ei välttämättä koko aikana olla menty alle 1800 kalorin ja silti hlö on polttanut rasvaa tehokkaasti. Rasvaprosentti on pienentynyt ja lihasmassaa ei ole menetetty. Itse laihdutan nyt syömällä keskimäärin 1850kcal/pvä ja paino putoaa 100-200g/pvä. Mulla on pitkä työ takana aineenvaihdunnan korjaamisen kanssa takana aiempien kitudieettien takia. Kun tämä loppuu, alan totuttaa kroppaa taas kestämään 2200-2500 kcal syömisen. Siksi, koska ruoka on hyvää ja haluan syödä kunnolla ja voida hyvin! Tunnen naisia, jotka käyvät töissä ja salilla 3-4x viikossa sekä lenkkeilevät ja pystyvät syömään lihomatts 3000-3500kcal päivässä! Eli aineenvaihdunta voi toimia tosi hyvin ja ruokaa pystyy tosiaankin syömään lihomatta kun asiat on kunnossa. Tulipa pitkä teksti, mutta tunnen sua kohtaan sympatiaa, olen itse käynyt niiiin pitkän tien näiden juttujen kanssa.  
07 Feb 18 by member: HelyT
Kuulostaa siltä että koko aineenvaihduntasi on sekaisin. Ainoa keino tuohon on alkaa syömään reippaasti enemmän, liikkua ja kestää lihominen. Kyllä se siitä kääntyy toiseen suuntaan kun kroppa alkaa taas toimimaan. Suosittelen ottamaan yhteyttä Anu Mariniin tai lukemaan hänen kirjojaan.  
07 Feb 18 by member: caleydene
Vielä lisään, että tarkoitan tuossa sellaista oikeaoppista laihdutusta, jossa pyritään säilyttämään mahdollisimman paljon lihasmassaa ja polttamaan tehokkaasti rasvaa. Toki voi lähteä suoraan laskemaan kalorimäärää. Mutta silloin täytyy pystyä jo alkujaan syömään hyvin, että on ns. vara pudottaa kaloreita. Ettei taaskaan mennä sinne peruskulutuksen alle. 
07 Feb 18 by member: HelyT

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



edithjarvinen's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.