edithjarvinen's Journal, 22 January 2018

Laskin kalorisuositukseni uudelleen, laskin aktiivisuustason ”vähäiseen aktiivisuuteen” mielenkiinnon vuoksi, ja silti kaloreita pitäisi syödä 1900. En vain käsitä miten syömällä ”paljon” voisi laihtua 🤔 Mulla kalorit useimmiten yltää maksimissaan sinne 1500 kaloriin (toki poikkeuspäiviä jolloin jää alle ja tottakai jopa helposti päälle sen 2000 ”herkuttelupäivinä”), enkä oikein tiedä mitä pitäisi syödä, että kalorit nousisivat 1900 kaloriin, jolloin mun painon pitäisi siis laskea? Syön mielestäni nyt jo paljon ja vähän ehkä hirvittää tuollainen määrä kaloreita, ja välillä jopa ”ylimääräisen” banaanin syöminen alkaa ahdistaa. Pistän kyseiset ahdistukset syömishäiriön piikkiin, taitaa se vieläkin kulman takana piileksiä mutta hyvin oon siitä yli kuitenkin päässyt.
Syön perus terveellistä kotiruokaa lautasmallin mukaan. Olen elänyt siinä käsityksessä että kotiruoalla voi saada painon putoamaan, vai pitäisikö mun lähteä miettimään jotain erilaisia ruokia?

Diet Calendar Entry for 22 January 2018:
1635 kcal Fat: 57.46g | Prot: 75.24g | Carb: 206.60g.   Breakfast: Maitokahvi, Nalle Ruis Täysjyvähiutale, Banaanit. Lunch: Maitokahvi, Majoneesi, Vaasan Ruispalat Ohut Herkku, Suolakurkut, Vaasan Ruispalat Ohut Herkku, Paistettu Kananmuna, Valio Arki Juusto, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), HK Kalkkunaleike. Dinner: Perunamuusi, Leivitetty Kala, Valio Maustamaton Raejuusto, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat). Snacks/Other: Karjalanpiirakka, Karjalanpiirakka, Maitokahvi, Banaanit, HK Ohuen Ohut Kevyt Meetvursti, Valio Arki Juusto, Valio Arki Juusto, HK Ohuen Ohut Kevyt Meetvursti, Tuorekurkku (Kuorineen). more...

   Support   

Comments 
Liikkuvalle 1500 kcal on ihan liian vähän. Kun syö liian vähän, kroppa menee hälytystilaan ja alkaa pitää kiinni ylimääräisistä. Kun syö sopivasti alle kulutuksen, onnistuu laihtuminen. Lisää salaatteihin öljyä, syö pähkinöitä, avokadoa, täysrasvaisia maitotuotteita jne. 
22 Jan 18 by member: J0hQ
mie itse ainakin pudotan ihan kotiruoalla. mulla putoaa paino 1700kcal ja aivan minimiliikunnalla, eli luottaisin tohon sunkin kalorimäärään 
22 Jan 18 by member: lakkanen
Älä stressaa liikaa. Tuo riippuu niin paljon siitä miten pitkä/painava/lihaksikas ihminen on, että miten paljon oikeasti kuluttaa. Ei nyt voi suoraa verrata että mitä pitempi, sitä enemmän kaloria tarvii, mutta käytännössä se näyttää vähän suuntaa. Ja lihasmassa kuluttaa ihmisellä sitä energiaa ihan vaan olemiseen ja mitä enemmän lihasta, sen enemmän tarvii niitä kaloreitakin lepihommissakin. Ite totesin, että laitan aktiivisuustason melko alhaseks ja aina jos päivän mittaan liikun tai käyn vaikka salilla, niin syön sitten sen kulutuksen verran tilalle, eli välillä paukkuu nuo annetut kalorisuositukset ihan huolella. Oon nyt muutaman viikon testannu ja varovasti laihtunu, tosin suurin osa varmaan nestettä, eli ihan hyvin tuntuu toimivan. Vähän kehosta liikunnalla rasvaa pois ja lihasta tilalle niin saa ihan hyvillä mielillä syyä kalorimielessä aika isonkin tuntusesti, kunhan kattoo että syö tarpeeks proteiineja ja hyviä hiilareita ja rasvoja. En tosiaankaan väitä tietäväni aiheesta ihan hirveästi, mutta vähän otin alussa selvää mikä ehkä omalla kohalla kannattais ja aloin tällasta systeemiä testaamaan. :) 
23 Jan 18 by member: snirbula

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



edithjarvinen's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.