ummuhan.g's Journal, 04 December 2017

Ik ben vandaag gestart met vasten. Elke avond 19.00 uur stop ik met eten tot 17.00 uur. Ik verwacht zo 10 kilo te verliezen voor 1 januari 2018.

2 Supporters    Support   

1 to 20 of 30
Comments 
Dan eet je 2 uur per dag?  
04 Dec 17 by member: annemiek rembil
Jaa.. klopt..  
04 Dec 17 by member: ummuhan.g
Wow goed bezig hoor!!! NIET DUS! Zo verpest je je lichaam en je stofwisseling GI-GAN-TISCH!!!  
04 Dec 17 by member: Anouk__R
2 uurtjes per dag eten?! Ach, je moet wel erg wanhopig zijn. Ik snap dat afvallen frustrerend kan zijn en dat je het soms niet meer weet. Maar dit gaat je echt niet helpen.  
04 Dec 17 by member: Duhniesuh
Van de ene vreselijk ongezonde methode in de andere.... 🙄 
04 Dec 17 by member: Tijmpje
Wat is de theorie achter deze dieet/vasten methode? Daar ben ik wel benieuwd naar. Niet omdat ik het zelf wil gaan doen, maar omdat ik mij afvraag wie deze idiote(ontzettend ongezonde) methode bedacht heeft. 
04 Dec 17 by member: jwstal
Amai. Ik schrik hiervan. Je lichaam komt op deze manier in de spaarstand. Hierdoor werk je je lijf echt aan gort. Die 10 kilo zul je op deze manier niet verliezen. Vraag me af waarom het in mijn beleving zo extreem moet. Je streven is ongeveer 10 kilo eraf voor het eind van het jaar. Waarom niet het doel stellen voor 1 januari 2019? Ik ben in 1 jaar 12.5 verloren maar dat ging echt met ups en downs. Gun het je dat je ook een leuke kerst en oud en nieuw hebt waarop je ook met mate kunt eten en van de gezelligheid kunt genieten. P.s deze manier is zoals eerder vernoemd niet goed voor je darmen. Let op met khd-arm dat je nog wel voldoende vezels binnenkrijgt. Anders is het lang leve de 1e hulp zoals bij mij het geval was. Hup op naar een gezonde mindset en uiteindelijk een gezonder meer in balans lijf!  
05 Dec 17 by member: adff
Ik vraag me net zoals adff ook af waarom het allemaal zo extreem moet. Je kan het toch veel beter volhouden wanneer je gewoon lekker normaal doet? Het ongezonde laten staan en meer van het gezonde eten. Minder kcal eten dan dat je verbrand en voila dan val je ook gerust maar geleidelijk af. 10 kilo in nog geen maand afvallen is echt absurd veel en zie er ook geen meerwaarde in waarom het allemaal zo snel moet. 
05 Dec 17 by member: Warrigeboel
Hoeveel wil je gaan eten tussen 17:00-19:00u? Een gewone avondmaaltijd? Er zijn mensen die Cambridge 500 doen. Die eten 500 kcal in shakes per dag, dus dat komt misschien overeen met dit. Mijn weg zou het niet zijn.. Let aub inderdaad op je vezelinname zodat je niet verstopt raakt 
05 Dec 17 by member: koffielover
Dit lijkt op Intermittent Fasting. Acht uur eten (tussen 12:00-20:00, 16 uur vasten (tussen 20:00-12:00). Dit is medisch onderbouwd (zie voor info Mabel van den Dungen -> Topcoach!). Op de momenten dat men eet kan men heerlijk genieten van groente, vlees, vis, volle kwark, roomboter, noten met een dagtotaal van ca. 1300 kcal. Bij een etentje buiten de deur een lekker stuk vlees/vis met een extra portie groente (ipv frites/aardappels). 
05 Dec 17 by member: Kever007
maar er zit een groot verschil tussen maar 2 uur eten in 24 uur en 8 uur eten in 24 uur. 
05 Dec 17 by member: jwstal
Er zijn diverse methodes van IF maar géén waarbij je maar 2 uur in de 24 eet. En er zijn enkele methodes onderzocht en wetenschappelijk onderbouwd maar zeker niet allemaal.  
05 Dec 17 by member: Tijmpje
Een vraag wat voor werk doe je. voor een fysiek zware job lijkt dit me onmogelijk. kies voor een gezonde verantwoorde weg... daar heb je langer plezier van en het is makkelijker om vol te houden . en denk een aan je huid, deze krijgt niet de kans om te herstellen. 
05 Dec 17 by member: pollewop 04
Wat een vreselijke manier om proberen af te vallen. het slechtste wat je kan doen dit, eet gewoon drie maaltijden per dag en een paar gezonde tussendoortjes om je "kachel" brandend te houden. op jouw manier zal je je weerstand verliezen en ziek worden, maag problemen en darm problemen gaan krijgen enz. 
05 Dec 17 by member: Strik
Tja.. maakt niet uit wat wij zeggen. Hulp wil ze niet, al geprobeerd.. medelijden met dat lijf.. die krijgt het zwaar te verduren 
05 Dec 17 by member: elntien
Ach ja, over een paar jaar kapotte schildklier, hartafwijkingen enz.... Mss denkt ze dan nog eens aan onze adviezen terug. 
05 Dec 17 by member: Tijmpje
Inderdaad het is gelukkig niet ons lichaam en niet onze stofwisseling die helemaal naar zijn gootje geholpen gaat worden op deze manier.  
05 Dec 17 by member: Anouk__R
Nee, het is inderdaad gelukkig niet ons lichaam. Maar het klinkt als iemand die echt wanhopig is en het allemaal niet meer trekt. En dan ook nog dat onrealistisch doel van 10 kilo in 1 maand. Ik ken haar en haar geschiedenis verder niet, dus ik trek even mijn eigen conclusie. Ik kan me anders niet voorstellen waarom ze zoiets zou doen. Misschien moet ze professionele hulp krijgen bij het afvallen.  
05 Dec 17 by member: Duhniesuh
Ik adviseer je om het niet te doen. Ik sluit me aan bij de vorigen, het is slecht voor je stofwisseling, vooral je organen. Die 10 kilo komt dan ook zo snel terug, misschien word je zelfs zwaarder. Dit kan niemand levenslang volhouden. Ik ben ook bezig met gezond eten en sporten, en ik weet dat het langzaam gaat, maar je moet je lichaam ook de tijd gunnen. Vind een gezonde, verantwoordelijke manier die je ook vol kan houden. Verander je levensstijl en word geen jojo. Succes!  
05 Dec 17 by member: zsusko93
@ymmuhan.g Ik vind het jammer dat je helemaal niet meer reageert. Ik snap wel dat het niet leuk is om al die negatieve reacties te lezen. Maar dan nog zou het fijn zijn als je wat meer achtergrondinformatie geeft over wat je nou beweegt om dit soort destructieve dieetmethodes uit te proberen. Of wie jou deze methodes heeft geadviseerd. 
05 Dec 17 by member: jwstal

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



ummuhan.g's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.