elntien's Journal, 05 June 2017

Ontbijt, havermout taartje, met banaan en aardbei. Gegarneerd met aardbei en nectarine

Diet Calendar Entry for 05 June 2017:
1277 kcal Fat: 49.71g | Prot: 82.21g | Carb: 132.56g.   Breakfast: Aardbeien, Bakpoeder (Natrium-Aluminium-Sulfaat, Dubbelwerkend), Banaan, Ei, Euro Shopper Havermout. Lunch: Hummus, Komkommer (met Schil), Gele Paprika's, Chiazaad, Spinazie, Omelet of Roerei. Dinner: Gekookt Ei, Aldi Gamba's, Honig Fijne Mie Nestjes. Snacks/Other: Notenmix (Ongezouten), Nature's Gift Gedroogd Fruit en Pittenmix, Chiazaad, Nectarines, Magere Kwark. more...

10 Supporters    Support   

Comments 
lekker uit de oven!  
05 Jun 17 by member: suzannevdv
Wat ziet dat er lekker uit! Zou je dit ook kunnen maken zonder banaan (en ei)? 
05 Jun 17 by member: Winanda!
Wauw!! Jij gaat heel goed zeg...top!! Mag ik vragen hoeveel calorieën jij per dag eet?? En waar ik het beste op kan letten om gewichtsafname te krijgen. 
05 Jun 17 by member: roosje2014
@winanda, zonder banaan wel, kan met elk fruit. Ei weet ik niet. Ik gebruik ei voor taartjes voor in de oven en een plantaardige melk voor in de pan, dan maak ik er pannenkoekjes van..ook heerlijk! Zie mijn foto eerder deze week. 
05 Jun 17 by member: elntien
@roosje, 😇dank je! Ik eet meestal rond de 1200/1300 calorieën. Maar dat is omdat de dag dan om is en ik ongeveer de hele dag al gegeten heb (voor mijn gevoel) Ontbijt, meestal iets met havermout, wel veel koolhydraten, maar de goede zodat je tot de lunch geen honger hebt. Lunch, of iets met ei of iets met kwark. En dan lekker met noten en fruit. Of müsli . Diner: wat het gezin eet, dus ook wel aardappelen, of pasta, of zelfs een keer patat. Snack pas ik aan op wat ik nog nodig heb.. eiwitten of vetten. Ik probeer s morgens de hele dag in te plannen, kan ik precies uitkienen op hoeveel ik uit kom. Alles 30%, koolhydraten, (goede) vetten en eiwitten. Succes! 
05 Jun 17 by member: elntien
ik heb t recept nergens kunnen vinden maar t lijkt me heerlijk! Iemand die t wel hft?? 
06 Jun 17 by member: elstemming
50 gram havermout, even malen 2 eieren I banaan 100 gram aardbeien, paar overlaten voor garnering 1 tl bakpoeder Evt paar walnoten Alles door elkaar, in kleine springvorm of zoals ik in bakblik (ik doe het in 3/4 van de vorm zodat hij niet te laag wordt, bakpapiertje vouwen als wand) en 25 min op 180 gr in de oven. Dit is voor 2 porties. In 10 min klaar en je hebt voor 2 dagen ontbijt. Succes! 
06 Jun 17 by member: elntien

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



elntien's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.