MXangel's Journal, 04 August 2016

Zo boos op mezelf! Veel te veel gesnoept vandaag 🙁 Ik ga kei hard moeten zijn voor mezelf...


Comments 
Soms is hard zijn de beste manier om ergens af te blijven. Ken dat bij mezelf. Als ik bepaalde dingen begin te eten, dan moeten die op. Lukt me dan echt niet om het bij eentje te laten. Morgen een nieuwe dag, een nieuwe start. Veel succes! 
04 Aug 16 by member: tammyke3107
hey ik heb me ook veeeel te hard laten gaan, 'k had iets te vieren. 'k heb er zelf buikpijn van, vandaag een nieuwe start om de 2 weken laat ik me gaan anders hou ik het niet vol dus, geen schuldgevoel hebben deze week beter! Toi toi  
04 Aug 16 by member: angeliquevh
Succes MXangel. Vandaag beter ! Goedemorgen :-) 
04 Aug 16 by member: Budgie1
MX...we zijn er allemaal wel eens schuldig aan. Als jij de motivatie terug vindt, zul je weer gewicht verliezen. Succes! 
05 Aug 16 by member: en weer een nieuwe poging
Ik heb mezelf eerst ontsuikerd geen suiker in koffie vervangen door pure via ( stevia) en geen frisdranken ( niet vervangen door licht) niet alles te samen maar 1 voor 1 .  
05 Aug 16 by member: Anneleen2331985
Merci allemaal, vandaag nieuwe start. Morgen staat er een uur zumba op de planning en denk da ik seffens men hond even ga halen om men hoofd leeg te maken 😊 
05 Aug 16 by member: MXangel
ff horen hoe het gaat MX... 
08 Aug 16 by member: en weer een nieuwe poging
Ben naar de zumba geweest :) Heb der enorm veel deugd van gehad. Zondag was ook best een actieve dag, met de ouders naar Amsterdam geweest. Zaterdagavond weer een flater gedaan met het snoepen :-( Lijk de motivatie nergens te kunnen vinden. Maar wil nu wel terug meer gaan sporten. Ben weer in beweging geraakt (de zumba ligt hier in de zomer stil, maar in een fitness op 5 minuten van mij thuis geeft dezelfde lesgeefster nu nog les, dus overweeg een fitnessabonnement, maar ben bang dat ik het vlug ga opgeven) en wil dat graag volhouden. Maar Merci om te informeren ;-)  
08 Aug 16 by member: MXangel
Ik start in aug. met Zumba...ben benieuwd. Qua motivatie: altijd lastig..maar bedenk dat 70% in je voeding ligt en maar 30% in bewegen. Succes meid! 
08 Aug 16 by member: en weer een nieuwe poging
Zumba is echt tof 😊 Denk dat ik de zumba op dit moment ni echt nodig heb voor men dieet, het zal wel een beetje helpen, maar eerder om me af te reageren en te ontspannen.  
09 Aug 16 by member: MXangel
En ik moet ook meer sporten voor mijn darmziekte eigenlijk...  
09 Aug 16 by member: MXangel
hmmm..werkt het daar ook voor dan? Kan vast geen kwaad. Heb PDS. Eens kijken of het iets (extra's) voor me doet dan..;-) 
10 Aug 16 by member: en weer een nieuwe poging
Heb ook PDS, beweging zou daar ni slecht voor zijn,  
10 Aug 16 by member: MXangel

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



MXangel's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.