tepe_00's Journal, 12 June 2023

Painon junnaamisen takia laskin kaloritavoitetta ja olisi pitänyt arvata että johtaa helposti ahmintaan. Yritän miettiä järkevää ratkaisua. Nostaa kalorit takaisin edelliseen vajeeseen ja lisätä liikuntaa?

Diet Calendar Entries for 12 June 2023:
1741 kcal Fat: 60.99g | Prot: 64.38g | Carb: 88.90g.   Breakfast: Viola Valkosipuli Tuorejuusto, Kurkku, Fazer Viisi Viljaa Paahtoleipä. Lunch: McDonald's Big Share. Dinner: Viini (Pinot Gris, Grigio). more...
45 kcal Activities & Exercise: Samsung Health - 24 hours. more...

19 Supporters    Support   

Comments 
mulla auttoi jumiin kun nostin askelmäärää eli käytännössä puolen tunnin lisäkävely päivään. Sopivan keveällä rasituksella, ettei elimistö taas sen takia ala huutamaan lisää energiaa. Itselle se sopiva kohtuu rasitus löytyi aerobiselta sykealueelta eli mulla 130-145. 
12 Jun 23 by member: Mis`ka
Mä syön välillä viikon, pari tai vaikka kuukaudenkin nollakaloreilla ilman miinuksia, sit otan pienen miinuksen takaisin (250-500 kcal miinuksilla). Mulla vähän sama vika - turhaudun, kun ei paino tipu heti. Sit tekis mieli tiputtaa kaloreita, ja lopputuloksena on taas ahmiminen. Toi kulutuksen mukaan syöminen tuntuu tasoittavan. Sekä ahmimishaluja, että helpottavan taas painon putoamista. 
13 Jun 23 by member: AinaKui
voi hitsi, näin ahmimisen kanssa ennen vuosia kamppaileena :( paljon voimia sinne ❤ 
13 Jun 23 by member: Siirious
Kasviksia, kasviksia, kasviksia. ei kaloreita ja täyttää vatsaa  
13 Jun 23 by member: jwowow
mulla jumit helpottanu ”tankkauspäivillä”! oon alusta saakka syönyt niin, että pidän kerran viikossa päivän, jolloin syön mitä vaan ja niin paljon kuin haluaa. joskus saattanut pitää kaksikin päivää putkeen tuolleen, ja paino kyllä laskenut hyvin sen jälkeen! :) 
14 Jun 23 by member: edithjarvinen
mulla auttaa jumiin se että lisää kalorimäärää vaikka viikoksi ns. omalle normikulutukselle 😁 Ei kannata ainakaan vähentää liikaa. kroppa tottuu tiettyyn energiamäärään ja mukautuu, joten välillä jumeja voi tulla. jatka vaan rohkeesti eteenpäin, vaikka halu vähentää olisi kova. energian jatkuva vähentäminen saa kuitenkin kehon toimimaan hitaammin ja hitaammin. välillä tarvii tankata ja käynnistää kroppa uudestaan 😊 
16 Jun 23 by member: Dinsku123

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



tepe_00's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.