Leivonnainen's Journal, 26 April 2023

Minkälaisia henkilövaakoja teillä on käytössä? Suositelkaa jotakin hinta-laatu-suhteeltaan hyvää kapinetta. Omani näyttää ihan mitä sattuu; yhtäkkiä painoni nousi 10 kilolla, mitä en ihan purematta niele 😂.

Diet Calendar Entry for 26 April 2023:
1742 kcal Fat: 49.58g | Prot: 95.34g | Carb: 219.70g.   Breakfast: Maitokahvi, Pirkka Miniluumutomaatti, Snellman Superior Savukinkku, Creme Bonjour Ruohosipuli , Porokylän Kartanon Ruis. Lunch: Maitokahvi, Fazer Maalaisleipä, Pirkka Tonnikalapalat Vedessä, Meira Sinappinen Salaatinkastike, Rainbow Värikäs Salaatti, Kalakeitto. Dinner: Uunifetapasta, Baba Hummus Original, Vaasan Ruispalat Ruisverso. Snacks/Other: Valio Profeel Kermakaramelli Proteiinivanukas, Chiquita Banaani. more...

15 Supporters    Support   

Comments 
Hui! Mulla on n. 25 vuotta vanha soehnle vaaka, hyvin pelittää, todennäköisesti parempi kuin pussillinen uusia. Säilytän pystyasennossa, en tod. Katso onko jalkojen alla pölyhiukkasia ja mittaan laattalattialla yms. luvatonta, mistä nykyvaa'at sekoaa. Otan painon kyllä aina x2, koska siirtäminen voi vaikuttaa, jos lukemat on eri, niin mittaan kolmannen, jolloin yleensä se eka on ollut virheellinen just siitärtämisen takia. Uudemmat vaa'at sekoaa myös jos patterit on liian kuluneet. Niitä voi koittaa vaihtaa, jos ei ole siirrellyt, eli mittaa aina samassa paikassa ja jos jalkojen alla ei ole pölyä yms. muita virhelukemaa selittäviä asioita. Ja voihan se tietty olla että on rikki. Toivottavasti joku muu osaa suositella uutta vaakaa. 
26 Apr 23 by member: wadelma
Oho! Tulen tähän kurkkimaan jos jollain olisi suositella, itselläkin olisi hakusessa uusi, koska oon joutunut käyttämään meidän porukoiden vaakaa ja haluaisin oman! 
26 Apr 23 by member: talitintti22
Kerkesit jo varmaan kokeilla pariston vaihdon? Mulla on ihan clas ohlsonin 20€(?) digitaalinen henkilövaaka ja hyvin on toiminut. 
26 Apr 23 by member: getfitrosa
Miulla heitti kans pari kiloo vaaka kun siirsin makkarista vessaan. Johtu siis siitä kun miun vessassa on viemärin takia kalteva maa. Kyllä vähän säikähin ja nyt taas säilytän makkarissa😂 Mutta voisko tästä johtua siullakin? 
26 Apr 23 by member: fatfunnyfriend
No niin, vaihdoin patterit ja toden totta, nyt lukemat näyttivät ihan toisenlaisilta. Enpä taidakaan vielä investoida uuteen. Kiitos kaikille kuitenkin vinkeistä! 
26 Apr 23 by member: Leivonnainen
Mulla ideal+ by Tokmanni olisi jo 20€ vaaka, kehonkoostumus mittaus ollut jo usean vuoden ja olen patterit vaihtanut aina kun näyttää, että alkaa olemaan lopussa. Ei tarvitse olla mikään kallis super vaaka jolla pärjää  
26 Apr 23 by member: anne.vepsalainen
Mulla Whitings body+. Tykkään että se tallentaa mittaukset nettiin. Miinusta siitä, että tiedot ei synkronoidu kovinkaan moneen palveluun😕 
26 Apr 23 by member: wes_2020
mulla on ihan tavallinen tefalin vaaka, syö aika paljon paristoja jos punnitsen lemmikeitä ahkerasti. joskus lemmikit kävi punnitsemassa itsensä niin siirsin vaa'an piiloon 😄 
26 Apr 23 by member: asderjvf
Perinteinen viisarivaaka. Toimii aina 😁. Ei kyllä näytä ihan 100g tarkkuudella mutta ei ole minun mielestä tarviskaan, sellainen puolen kilon tarkkuudella näyttävä riittää mulle hyvin. 
26 Apr 23 by member: potkis

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Leivonnainen's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.