Daryna Klynova's Journal, 19 May 2022

Сьогодні у мене є бажання поговорити, тому пишу цей допис.(Я сиджу на вулиці і насолоджуюсь сонячною погодою. Це блаженство)))
Отже, розкладу карти і покажу що я роблю і як дивлюсь на тіло.
Почнемо з початку. Моє знайомство з "правильним харчуванням, спортом і зож" почалося коли мені було 14(на даний момент мені 18).Я думаю це саме той період коли ти доволі чутливий до думки соціуму і сприймаєш себе як якусь оболочку.
На той момент самооцінка була нижче землі. Наскільки я ненавиділа бути собою. Думаю у вас було схоже відчуття, коли у тебе плоский живіт, то ти неймовірно любиш себе, а коли немає- ну сорян.
Школа, безмежні заняття не давали мені так часто думати про це і я продовжуала запихати у себе різні булки і різні кондитерські вироби. Я була на шквалт гидкого каченяти. Усе це продовжувалось у певному дусі до поки я не розійшлась з хлопцем і не почалось ЗНО, дуже нервувала по деяким обставинам) І тут, я припиняю їсти, це прогресувало настільки що я відчуваю голод, але їсти не могла. Це доволі страшно, у мене навіть зараз просковзують такі стани.
Дівчатка яким зараз 12-18,ПРОШУ ВАС, НЕ ГРОБТЕ СВОЄ ЗДОРОВ'Я. ДІЄТАМИ ви зупиняєте свій метаболізм. Я досі борюсь з деякими наслідками і моїй мамі доводиться сваритися зі мною, коли я знову потрапляю на цю хитку стежинку. Я не скажу, що колись пробувала дієти, дякувати тоді мені було дуже лінь. Але період ЗНО дуже добре дав про себе знати.
ПРОДОВЖЕННЯ ДАЛІ

3 Supporters    Support   

Comments 
Коли мені було 10, я мала вагу більше 70,я тоді ненавиділа себе,і почала сідати на дієти. А сідала на дієти бо передивилася відео з дівчиною яка пробує дієти з помідорами, шоколадом, яблуками, тощо. Схудла на 10-13кг, вага не повернулася повністю, лише через 6 місяців 5-6кг, які то зникали, то знов таки зі мною. Так до чого це все? Нц так до того що через ці 4 місяці після окінчення цього жаху в мене випадало волосся, поганий Стан зубів, ноги, руки боліли. Волосся в мене випало чуть меньше половини, раніше були густенькі, а зараз тонке. Хочу ще розповісти про те як в 1 класі мене одноклассник наназвавназвав«свинею», я запустила голодовку на 2 неділі. Мені батьки показували фото дітей анорексиків 
23 May 22 by member: mesoul
Не дуже ситуація(((( головне щоб ти була зараз впорядку❤️ 
23 May 22 by member: Daryna Klynova

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Daryna Klynova's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.