tepe_00's Journal, 02 May 2021

Vapun jälkeen en edes uskalla käydä vaa'alla. Tänään laitoin kaloritavoitteen alemmas koska paino ei liikkunut mihinkään aiemmalla. Haasteena miten saan sen 5 ateriaa mahtumaan tuohon 1500 kcal. Tällä hetkellä oon ihan liian kiintynyt nykyiseen ruomarytmiin eli itse aterioita pitäisi keventää. Tarkoittaa varmaan sitä että pastaa ei paljon kannata keitellä. Tää oli paljon helpompaa vuosi sitten kun kaikki oli etänä ja päivän selvisi 3 aterialla ja kahvilla.

Diet Calendar Entries for 02 May 2021:
1830 kcal Fat: 70.83g | Prot: 55.26g | Carb: 237.85g.   Breakfast: Paulig Kahvi, Kotimaista Rasvaton Maito, Saarioinen Kultakalkkuna, Valio Arki Juusto, Flora Normaalisuolainen, Vaasan Isopaahto Monivilja. Lunch: Valio Kreikkalainen Arkivuoka. Dinner: Valio Profeel Suklaavanukas, Banaanit. Snacks/Other: Pakastemansikat, Munkkirinkilät, Marli Perinteinen Sima. more...
103 kcal Activities & Exercise: Samsung Health - 24 hours. more...

4 Supporters    Support   

Comments 
Kaloreita saa paljon "säästettyä", kun yksi ateria on kevyempi, esimerkiksi voisiko lounas olla keittoa, salaattia tai vaikkapa paistettuja kasviksia proteiinilla? Jos syö leipää, niin voisiko ajatella vaihtavansa sen näkkileipään tai hapankorppuun? Ja niin edes päin 😊 
02 May 21 by member: lakkanen
Mulla on 1600 kcal/päivä ja hyvin se riittää, kun syö paljon vihanneksia. Tosin leivän olen jättänyt pois, kun sitä puputtaisin muuten liikaa. Pastaa en myöskää keittele vaan perunoita, bulguria ja couscousia. Oletko kokeillut vaihdella kalorimäärää vaikka päivittäin esim. 1800/1600 ja kuuluuko liikunta elämääsi? 
02 May 21 by member: k.engblom
Minulla on 5 "ateriaa" ja n.1200-1300 kcal, joskus menee yli. Aamuisin en voi oikein syödä kuin proteiinia joten sen kalorit jää alle 200. 
02 May 21 by member: niksujs
Jos haluaa syödä enemmä ruokaa, niin tosiaa kannattaa jättää nuo tiheet hiilarit pois. On aika vissi ero popsia 100kcal riisiä tai kukkakaalia. Sit vaan hot soossit, pippurit, suolat ja kaikki muut maustearsenaalin parhaudet käyttöön  
02 May 21 by member: Santtu21
Mulla on päivän tavoitteena 1500kcal. Suosin aamulla täysjyvä puuroa protskun ja rasvan kanssa. Ruokana syön useimmiten kasviksia ja protskua. Joskus myös esim. tummaa pastaa, ku kaloreita on tummassa vähemmän. 
02 May 21 by member: taru.annala
Mulla on noin 1300 kcal. Aamulla leipä raejuustolla ja kinkulla, 10g pähkinöitä ja omena. Välipalaksi rahkaa ja marjoja +10g pähkinöitä. Toinen pääruoka salaattia jne + kalaa tai kanaa, toinen lämmin ruoka, jossa 40g (kuivapaino) makaroonia tai riisiä jne +lihaa ja kasviksia. Iltapalaksi leipä+ raejuustoa +Kinkkua+ Kurkkua tms. Leivän kanssa juon yleensä teetä johon laitan maitoa pari dl päivässä. Tämä luettelo vain siksi, että halusin näyttää, että kyllä viisi ateriaa mahtuu kalorimääriin, kunhan ei vain lisäile kermaa, juustoa voita tms.  
02 May 21 by member: Merkkari78
vappuna meni kyllä kalorit yli, mutta taas jaksaa 👍 
03 May 21 by member: marja.pollari

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



tepe_00's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.