rusjavovk35's Journal, 11 July 2020

А пагаваріть?)))
Я ніколи не стидалась своєї ваги. Так, розуміла і визнавала, що вона зайва і шкодить мені в певних змістах, але не ненавиділа і не зневажала себе за це. І іншим не дозволяла. Я люблю себе, поважаю свої інтереси і не ведуть на думку суспільства, що мені щось там недоступно, бо я товста. Всіх, хто хотів посамостверджуватись за мій рахунок,чи просто потролити завжди ніжно чи грубо ставила на місце. Моя робота не потребує стрункості, лише людських і професійних якостей. Мій чоловік відноситься до мене однаково в будь якій вазі і ніколи не допускав грубощів в зв'язку з цим. То якого ти, Руся, надумала худати, питається в задачі? Ну, раз в тебе і так все зашибісь?
І от чого:
1. Здоров'я. Поки я ще молода, вага не особо відчувається в фізичному плані. Але, пізніше це може вилитись в різні серйозні і не дуже проблеми зі здоров'ям. Так, і худі люди хворіють. Але, я хочу бути впевнена, що один фактор ризику я прибрала.
2. Відносини з мамою. Для моєї мами моя вага то болюча тема. І вона якими тільки методами не намагалась простимулювати мене схуднути. Іноді це такий треш, що просто нема сили. Але маму я не можу поставити на місце, бо це мама і я її люблю і поважаю. А ще вона кожен раз, коли я намагалась щось заперечити, зразу починає плакати... а я не хочу щоб мама плакала. Я хочу повністю прибрати тему схуднення і зайвої ваги в нашому спілкуванні. В ноль.
3. Одяг. Досить важко найти щось пристойне 56-58 розміру. В основному на такі розміри шиють чохли для танку або для комбайну. А якщо і знаходиться щось пристойне, то воно коштує як андронний колайдер на чорному ринку. А потім звершується в прямому змісті до дірок. Особливо джинси і особливо в зоні тертя ляшок.
4. Отже саме нестримне бажання деяких архи вихованих людей ткнуть тобі твоєю зайвою вагою. Чи поспівчувати, чи понасміхатися. Так, я давно не рефлексу на такі виходки і вмію відправляти таких в сад. Але сам факт,що мені доводиться час від часу це робити, не додає мені щастя в житті.
4. Я просто хочу зробити щось хороше для себе. Покращити себе, порадувати, попіклуватись. Схуднення підходить для цієї цілі.
От чому я худну. Ще є масса мілких причин, але ці основні.
І новина- бонус. В вівторок у мене знову ТАНЦІ!!! Я просто в захваті від цієї новини!

Diet Calendar Entry for 11 July 2020:
1699 kcal Fat: 151.80g | Prot: 66.94g | Carb: 18.42g.   Breakfast: Ферма Масло Сливочное 82,5%, Домашнее Яйцо, Millennium Шоколад с Апельсином 74%, Мясная Лавка Сало по-Украински . Dinner: Ферма Масло Сливочное 82,5%, Spela Малина, Верес Горчица Французская, Pamapol Свинина в Собственном Соку. more...

34 Supporters    Support   

Comments 
+ к здоровью и одежде. Нереально найти что-то приличное. 
11 Jul 20 by member: Pani Kotska
Ой, джинсы - это прямо боль! На один сезон хватает: весна и новые джинсы, лето и новые, осень и снова покупка, зима туда же... Я - однолюб! Пока привыкну , уже пора покупать новые))) 
11 Jul 20 by member: JUDEAL
Поддерживаю пост... одежда, здоровье это все про нас всех я думаю... 🤷 я буду носить размер одежды М или L к 2021 году...😌👍 
11 Jul 20 by member: hnatienko
Аффермация 😄 
11 Jul 20 by member: hnatienko
Катя, будеш, обов'язково! Я особисто М і не планую, мене повністю влаштує L- Ка)  
11 Jul 20 by member: rusjavovk35
Здоровье - яро плюсую. Лишний вес - меньше шансов дожить до пенсии здоровым и дожить вообще... А ещё физическое самочувствие в принципе, но это больше не к похудению, а к физической активности. Когда не задыхаешься, поднимаясь по лестнице на 5 этаж, когда ноги не отваливаются пока одну остановку прошёл :) 
11 Jul 20 by member: redread
Руся, коли добираєшся до L-ки, то там тебе уже нє астанавіть😅 
11 Jul 20 by member: bilinskaya
я так не можу я намагаюся похудати але нічого не виходить 😭😭 
11 Jul 20 by member: moloshykoksana30
moloshykoksana30, как именно вы худеете? 
11 Jul 20 by member: redread
Дашуль, хай но я доберусь до тої "ельки", а там буде видно) Хоча я не планую бути геть худою, мені більше подобається така м'яка і плавна стрункість) 
11 Jul 20 by member: rusjavovk35
Оксана ( я ж правильно прочитала ім'я?), Все можливо, просто треба трохи розуміння, як саме ти хочеш худнути, бо ж способів маса. Ну і трохи дисципліни. А підтримка тут буде точно!  
11 Jul 20 by member: rusjavovk35
redread, от поки моя фізична активність не страждає. Хоча отдишка вже починається з'являтись, коли швидко йду під гору. АЛЕ ЦЕ ПОКИ. Невідомо, як воно буде далі, якщо не скину вагу. 
11 Jul 20 by member: rusjavovk35
Одишка не лише від ваги залежить. Я раніше дуже сильно задихалась при підйомі в гору при тому що ІМТ був в нормі. Тут легені і серце повинні бути підготовані 
11 Jul 20 by member: redread
А в мене серце і легені чудові) але я як згадую, як мені у великій вазі іноді було важко - поки піднімешся по клятій Інститутській, три рази хочеш стати подихати, і ще разок померти..) 
11 Jul 20 by member: bilinskaya
От і в мене органи, слава Богу, в порядку. Але жиру зайвого реально багато. Нічого, все можна виправити, а це і поготів) 
11 Jul 20 by member: rusjavovk35
А я себе все ж набагато впевненіше почуваю, коли у своїй вазі. Також ніколи не відчувала ненависті до свого тіла і приймала себе в будь-якій вазі, від того я постійно перебуваю в одному із двох агрегатних станів: чи то я худну, чи то дозволяю собі їсти все, що хочу і не зважаю на вагу. Я навіть не помітила як за зиму набрала зайвого. Усвідомлення прийшло після того як стала на ваги. Тобто мене більше сама цифра спантеличила, а не те як я виглядаю. А також розуміння того, що якщо я зараз не зупинюсь, буде гірше і важче те все скинути. Але який то кайф, коли вдягаєш гарну сукню по фігурі і приймаєш безліч компліментів на свою адресу. Чомусь в більшій вазі не можу дозволити вдягти щось гарне, та і не хочеться повністю змінювати гардероб, тоді це буде означати, що я прийняла себе більшою і відтепер це моя постійна вага. 
11 Jul 20 by member: Катя<3Катерина
Сколько себя помню я была стройной и подтянутой. Потом первый декрет и меня расколбасило с 60 кг до 95. За беременность я набрала 5 кг их же я в роддоме и оставила. Худеть я не умела, поэтому я голодала, что бы похудеть. Потом срывалась и по кругу. Потом я пришла к пп и с горем пополам дохудела до 65 кг. И тут меня настиг второй декрет. И я держала себя в руках аж до самоизоляции. Теперь понимаю, что я не люблю себя толстую. Это не я. Я хочу вернуть свои 56-60 кг. А пока уже скинула то, что наела на самоизоляции 
11 Jul 20 by member: ira2727
Дівчатка, я розумію, про що ви. Я себе теж уявляю по іншому, не такою об'ємною. Але, в якій вазі я б не була, я її завжди сприймала як факт, от є і є ( це не означає, що я вважала, що ця вага нормальна) і не гнобила себе. Може це з однієї сторони і погано. Люблячи себе всяку, я не змогла вчасно зупинитися. Але ні. Я у себе одна і я точно не хотіла б себе ненавидіти за вагу, чи ще за щось. 
11 Jul 20 by member: rusjavovk35
у меня всегда было нормальное отношение к своему телу, больше бесит то, что слюни во сне текут 😂😂😂😃 но одежда - это 100 процентов моя боль. и высказывания людишек жалких, иначе не скажешь - топ1-«на вас не шьют» на рынке, и топ2 «у полненьких всегда так» от «любящей» дистрофичной коллеги (на самом деле дистрофичной, а не просто худой девушки) на каждую жалобу, которая от веса не зависит ну никак 😂😂😂😂 и это тогда, когда я была 67 кг на 168 см роста. тьфу на них 😂😂 мне нравится худеть, я чувствую каждый миллиметр, от которого избавляться мое тело)))))  
14 Jul 20 by member: carine.ro

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



rusjavovk35's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.