TeDik's Journal, 04 May 2014

Pffff dit weekend vul ik mijn voedingsmiddelen vanaf zaterdagavond niet in. Heb etentjes e.d. gehad en daarom moeilijk om ingredienten in te vullen. Vanaf maandag gaan we weer aan de gang. In elk geval wel goed in beweging gebleven dit weekend om eventuele schade te beperken. :)

   Support   

Comments 
Zo doe ik het ook soms, Als het een weekend is geweest waar het lastig is om in te vullen doen ik dat ook niet. Maar naast fatsecret hou ik ook een boekje bij met alles wat ik heb gegeten en gedronken. daarin schrijf ik het dan wel op! 
05 May 14 by member: Annabelletje13
oh dat is ook nog een idee. Tja als je naar etentjes moet bij anderen weet je gewoon niet precies wat er voor ingredienten gebruikt zijn etc. Maar jouw tip, daar kan ik wel wat mee  
05 May 14 by member: TeDik
Ja stel ik ga uit eten dan hou ik het heel algemeen zoals Salade met geitenkaas of Biefstuk met champion room saus ofzo. voor mij zelf is dat dan heel overzichtelijk en soort van bevestiging want als je je lunch opschrijft en dan kijk je automatisch naar je ontbijt en zie je ow ik heb ongezond ontbeten dat kan morgen beter. of ik heb gisteren dat op dan kan dat vandaag minder snoepen of minder vet.  
05 May 14 by member: Annabelletje13
Ja daar heb je gelijk in. Ik ga het zo eens opschrijven. Ook handig op vakantie. thx  
05 May 14 by member: TeDik

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



TeDik's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.