chwestbury's Journal, 16 October 2007

I HAVE BEEN ON WEIGHT WATCHERS SINCE APRIL 24. I HAVE LOST A TOTAL OF 45 POUNDS AS OF TODAY. I AM PROUD OF MYSELF. I AM NEW TO THIS SITE. I HOPE THIS WILL INCREASE MY MOTIVATION. I HAVE 30 POUNDS MORE TO GO. WISH ME LUCK.

   Support   

Comments 
Good luck! Sounds like you're doing a great job so far! 
16 Oct 07 by member: k12e09
45lbs - congratulations. That is an ENORMOUS amount to lose. You can be my inspiration. 
16 Oct 07 by member: helcha
You are officially my inspiration. How did you do it? That is such a great accomplishment. 
16 Oct 07 by member: jnag
I too am in AW I hope to be someones inspiration in the next couple of months!! Keep up the good work. Thanks for sharing! 
16 Oct 07 by member: sunbunny
I STICK TO THE FLEX PLAN. I AM ALLOWED CERTAIN AMOUNT OF POINTS A DAY. I CHOOSE FOODS THAT HAVE LESS POINT VALUE. I WANT MORE FOOD FOR LESS POINTS. I CARRY THE WEIGHT WATCHERS CALCULATOR EVERY WHERE I GO. IF I SEE SOMETHING THAT I MIGHT LIKE. I CALCULATE THE POINT VALUE, IF TOO MANY POINTS I PUT IT BACK. IT IS NOT EAY BUT I AM TIRED OF BEING FAT. FAT GENES RUN IN MY FAMILY AND I REFUSE TO CONTINUE THE GENE POOL. I HAVE A THICK BONE STRUCTURE AND I WEIGH MORE THAT WHAT PEOPLE THINK I AM. I WEIGH 193 POUNDS BUT I CAN WHERE MEDIUM SHIRTS AND SIZE 12/14 PANTS. I HATE THE NUMBERS ON THE SCALE. WEIGHT WATCHERS HAVE A GOAL WEIGHT BETWEEN 140-150. I HAD TO GET A WRIITEN DOCTORS NOTE FOR A GOAL WEIGHT OF 160. I AM GOING TO TRY TO STAY MOTIVATED TO CONTINUE ON MY WEIGHT LOSS JOURNEY. IF I MADE IT THIS FAR I BELIEVE I CAN GET TO MY GOAL WEIGHT. I SET MINI GOALS FOR MYSELF. MY NEXT GOAL IS TO LOSE ANOTHER 5 POUNDS. THAT WILL GIVE ME TOTAL OF 50 POUND LOSS. I WILL GET A 50 POUND STAR FROM WEIGHT WAQTCHERS. I WANT THAT STAR. WISH ME WELL. 
17 Oct 07 by member: chwestbury

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



chwestbury's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.