kimmmerd's Journal, 05 May 2019

Fijn weekend achter de rug waarin ik mij bijzonder goed heb ingehouden met snacks, alleen een zak chips in drie dagen tijd op, dat moet ik vaker doen! Date daarnaast op dit moment met een jongen die vrij afgetraind en fit is omdat dat noodzakelijk is voor zijn werk. Hij is dus ook heel serieus bezig met voeding en cardio/krachttraining, merk dat dat motiverend voor mij werkt om die interesse te kunnen delen met iemand die dichtbij je staat. Toen ik 125 kg woog had ik ook nooit durven dromen dat zo'n man mij uberhaupt ooit zou zien staan.. ik weet dat het een vooroordeel is, maar dan alsnog voelt het onwerkelijk. Gisteren ook een extra geluksmomentje toen bleek dat ik een mannenshirt XL paste, in het verleden waren zelfs die namelijk te klein voor mij😅 Dit soort kleine dingen geven mij zoveel energie en ik merk dat mijn zelfvertrouwen met de dag groeit😊 Kom maar op met een nieuwe week!😁

Diet Calendar Entries for 05 May 2019:
586 kcal Fat: 26.55g | Prot: 27.25g | Carb: 53.27g.   Dinner: Aldi Tomatenpuree, AH Geraspte Goudse Kaas Belegen 48+, AH Italiaanse Kruiden, Jumbo Volkoren Tortilla Wraps, AH Cherrytomaten, Galbani Mozzarella. more...
1871 kcal Activities & Exercise: Fitbit - 24 hours. more...

33 Supporters    Support   

Comments 
Kanjer! Xx 
05 May 19 by member: Elfje69
Wat knap van je kimmmerd! 
05 May 19 by member: marrrrissa
Lief van jullie!🤗 
05 May 19 by member: kimmmerd
Topper! 
05 May 19 by member: TommeyLou
Goed bezig👍 
06 May 19 by member: i.sitompul
Leuk en heel fijn om dit van je te lezen.  
06 May 19 by member: Tijmpje
Cool! 
06 May 19 by member: nicie1818
afgetraind voor het werk? Is hij een stripper? 
06 May 19 by member: Fred Smet
Dankjulliewel! Nee beveiliger in een penitiaire inrichting 
06 May 19 by member: kimmmerd
Hm, jammer. Kunt niet alles hebben. ;) 
07 May 19 by member: Fred Smet
Nou nee zou ook geen stripper willen😂 
08 May 19 by member: kimmmerd
Wat fijn voor je! Geniet ervan! 
15 May 19 by member: SamLaureen
Hoii Meid, Je bent goed bezig 💪🏼. Ik weeg zelf nu 102 en dat ben nog nooit geweest altijd rond de 70 / 80 kilo, ben zowaar gebleven naar mijn tweede zwangerschap. Zit er vaak niet lekker door in mijn vel...😣 maar proberen de moet erij te houden en motivatie om de app goed te blijven gebruiken💪🏼. Wat is joun een patroon omdat je zoveel bent afgevallen ?? Mischien kan daar wat van oppikken 😀. Groetjes Wendy 🖐.  
15 May 19 by member: TrotseMoeder87
@TrotseMoeder87 hee is lastiger omdat ik een trage schildklier heb dus werkt bij mij net iets anders waardoor ik maar weinig mag eten (doordeweeks 1500 kcal) en 5x per week sport om minstens een halve kg of iets meer af te vallen. Qua voeding eet ik vooral veel eiwitten uit peulvruchten, vleesvervangers, kaas, eieren en kwark en drink alleen water en thee, soms melk als ik eiwitten tekort kom. Verder eet ik alles wat mogelijk is in volkoren variant omdat dat beter is voor je stofwisseling en ik zorg voor veel groentes bij mijn avondeten, minstens 250/300gr zodat ik er minder pasta/rijst/aardappels enz bij hoef te eten om vol te raken. Maak ook veel sauzen zelf met kruiden ipv potten of pakjes, alles wat je koopt valt na te maken als je op Google zoekt zoals bijv de sauzen van Knorrpaketten en Chicken Tonight. Ook heb ik 2 avonden in het weekend 2 a 3 cheatmomenten waarop ik bijv een bakje chips eet en een paar drankjes zodat het wat beter vol te houden is en je minder snel terugvalt als je snakt naar iets ongezonds. Verder let ik ook op mijn macros; niet teveel suiker/zout, tussen de 100-150gr koolhydraten per dag, de eiwitten enz.  
15 May 19 by member: kimmmerd
Pittig 5x per week sporten, wel goed van je 💪🏼💪🏼. Toen nog geen kids had ging ik ook veel sporten, is lastig nu. Merk wel dat ik niet te streng moet zijn, heb de laaste tijd veel zin in lekkere dingen 😣. Volgens de app mag ik vrel 1800 calorieën is te doen, maar soms hou nog punten over. We laten de moet niet zaken en gaan door 💪🏼🌺. 
22 May 19 by member: TrotseMoeder87

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



kimmmerd's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.