Togi.Freeman's Journal, 17 August 2018

Duraklama dönemini nasıl atlattım;
Arkadaşlar diyetin sonuna yaklaşmam ile birlikte zorluk çekmeye başlamıştım. Durağan bir yaşam tarzıyla birlikte öğlen 12'de kahvaltı, 18'de akşam yemeği yeme şeklinde IF sistemi uyguluyordum bu şekilde 22 kg verdim ama diyet+ağırlık antrenmanları yapmama rağmen kilo verme ve incelme bayağı durmuştu.
İş sebebiyle yaşam tarzımda bir kaç değişiklik oldu ve ardından hızlı bir şekilde kilo vermeye başladım.
Yaptıklarım;
-Sabah 8'de kahvaltı öğlen 1 de kapanış öğünü yapıyorum başka ara öğün vs. yok.
-Önceden 900-1000 arası kalori açığı veriyordum şimdi 300-400 civarında veriyorum.
-Gün içinde 8-9 km civarında iş sebebiyle yürüme mesafesi katediyorum.
-Gün içinde ufak tefek getir götür taşı işleri yapmaya başladım.
-Makrolarda şansımı çok zorlamadım. Proteini vücut ağırlığım kadar geri kalanı kafama göre takıldım ayrıca arada ufak tefek dondurma, puding, 30gr civarı poğaça yemekten geri kalmadım.
Söylendiği gibi vücutta değişiklik ve şaşırtma taktiği şart. Bir kaç gün kalori alımım günlük harcamamla aynı veya biraz üstüne çıktığıda oldu geçici olarak karbonhidrat sebebiyle vücut ödem yapıyor, merak etmeyin tartıda gördüğünüz o 100-200 gr fazlalık yağ değil hızlıca vücut atıyor.
Ciddi şekilde şansını zorlayan alt göbek bölgesi kısa sürede 2cm incelme ile sonuç verdi.
Ben sonuçtan memnun kaldım, kalori alımımın günlük harcamama yakın olması sebebiyle kilo verme sürecim sonlandığı zaman tekrar kilo alma gibi bir durum olmayacaktır.
Yazmış olduğum şeyler kendi tecrübe edindiğim ve paylaşmak istediğim şeyler. Duraklama dönemi yaşayanlar bunları okuyup şanslarını değişiklik yaparak deneyebilirler. Kendi yaşam tarzınıza uygun şekilde diyetinize şekil verin, öğün yeme saatlerini değiştirmek bile değişimin fitilini yakacaktır buna eminim.
Saygılar...
195.8 lb Lost so far: 51.1 lb.    Still to go: 8.4 lb.    Diet followed reasonably well.

Diet Calendar Entry for 17 August 2018:
1664 kcal Fat: 120.94g | Prot: 66.10g | Carb: 100.12g.   Breakfast: Mercimek Çorbası, Haşlanmış Yumurta, Yörsan Beyaz Peynir, Sütaş Kaşar Peyniri, Tereyağı, Poğaça, Zeytin. Lunch: Baştacı Et Döner, Ülker Puding, Salatalık, Yörsan Beyaz Peynir, Kuskus (Pişmiş). Snacks/Other: Küp Şeker, Şekersiz Türk Kahvesi, Fındık, Ülker Bitter Çikolata %60. more...
losing 2.7 lb a week

13 Supporters    Support   


     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Togi.Freeman's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.