Eve_Venn's Journal, 24 May 2018

Het gaat lekker. Ik voel dat ik weer in een goed ritme zit. Elke dag gezond eten en onder de 1200Kcal. Ik merk wel dat mijn valkuilen zitten in gemak. Als ik gezond eten in huis heb dan eet ik gezond, heb ik het niet dan pak ik sneller iets slechts. Soms word ik er een beetje moe van om 3x in de week boodschappen te doen. Vaak dingen weggooien omdat ze over de datum zijn. Ik ben niet iemand die dingen in de diepvries doe.. hou toch voornamelijk van vers.

Hoe kan ik beter voorbereid zijn? Wat zijn gezonde tussendoorjes met weinig kcal die je lang kunt bewaren? Tips van etenswaren/ingredienten die altijd makkelijk zijn om in huis te hebben? Wat is een gezonde (weinig kcal) 'kant en klare' snack die ik zo in m'n tas gooi voor op het werk? Ik hoor het graag!! :)

Diet Calendar Entry for 24 May 2018:
982 kcal Fat: 24.72g | Prot: 80.27g | Carb: 110.43g.   Breakfast: Sultana Fruitbiscuit Bosvruchten, Douwe Egberts Koffie. Lunch: Asperge Crèmesoep, Heksenkaas HEKS’N®KWARKSPREAD, Calvé Mosterd Saus, Stegeman Ovengebakken Kipfilet, AH Zaans Volkoren Brood, Kiwi, AH Magere Franse Kwark. Dinner: Calvé Yofresh, Aviko Aardappelbolletjes, AH Kipfiletblokjes, AH Spitskool. Snacks/Other: Perfekt Zoute Drop, Appel. more...

10 Supporters    Support   

Comments 
Iedereen super bedankt voor het meedenken.. 🙂 
25 May 18 by member: Eve_Venn
Haha nou je ziet er in elk geval heel goed uit voor je leeftijd! 😄 ik snap dat het afvallen dan wat anders gaat inderdaad. Goed dat je toch wat lichaamsbeweging gaat zoeken, is niet makkelijk als je er echt een hekel aan hebt maar het is wel heel goed voor je. Goed bezig dus! 👍🏼 
25 May 18 by member: Miepje90
Bedankt @Miepje90 :) 
25 May 18 by member: Eve_Venn
Bewegen is inderdaad maar een klein deel. Maar je verbrandt zo een paar honderd kcal extra per dag, over een maand gezien zijn dat wat pondjes vet. En je kan je snoepkicks vervangen door adrenalinekicks. Verder ziet een lichaam met een laagje spieren er zoveel mooier uit, veel strakker en gladder. Goed dat je weer lekker in beweging gaat!  
25 May 18 by member: Henretteketet
<<Prev 

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Eve_Venn's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.