TeDik's Journal, 05 April 2018

Nooit gedacht van mezelf dat ik zo zwaar zou worden. Maar het is gebeurd. Gestopt met roken en de kilo's kwamen erbij. Ik heb me vervolgens laten gaan, uit frustratie wellicht. En nu schrik ik elke keer weer als ik in de spiegel kijk of me weeg. Ik moet er NU iets aan doen. Ik hoop dat ik het nu vol hou. Ik moet gewoon.

Diet Calendar Entry for 05 April 2018:
1097 kcal Fat: 36.53g | Prot: 72.21g | Carb: 126.79g.   Breakfast: Bertolli Smeerboter, Milbona Verse Halfvolle Melk, Lidl Zoetjes, Oploskoffie (Poeder), C1000 Jonge Goudse Kaas 48+, Lidl Volkoren Crackers Sunny. Lunch: Water, Bertolli Smeerboter, Lidl Coburgerham, Meergranenbrood. Dinner: Appelmoes (zonder Toegevoegde Suikers), HAK Doperwten, Winterwortel, Hofstee de Drie Eiken Rollade. Snacks/Other: Winterwortel, Klene Zoute Ovaaltjes Suikervrij, Kanzi Appels, Water (uit Fles), Pickwick Rooibos Thee. more...

8 Supporters    Support   

Comments 
Het feit dat je zelf vind dat je er nu iets aan moet doen is de eerste stap! Ga ervoor, succes! 
05 Apr 18 by member: jong1432
Suc6 ! 
05 Apr 18 by member: annemiek rembil
Jij kunt dit👊🏻 
05 Apr 18 by member: hotpepper34
Ik herken het. Toen ik rookte woog ik max 55 kilo. Ik stopte en toen 72 op de teller😳 eraf gekregen maar na een paar jaar ging ik weer richting de 72. Nu zit ik rond de 65 en de eerste 5 kilo zijn eraf. Als je kunt stoppen met roken lukt dit je ook. De wil is er! Go for it! 
05 Apr 18 by member: hotpepper34
En ik vergat: ik ben 48 en denk dat de overgang wellicht om de hoek staat, want als ik maar naar een roze koek kijk in het schap van Appie, zit eral een kilo bij. Heb ik hem nog eens niet opgegeten😩😬 datdus😩 
05 Apr 18 by member: hotpepper34
Niet hopen maar doen! Succes. 
05 Apr 18 by member: Tijmpje
Bedankt voor de fijne reacties. Ik was voor ik stopte met roken 18 kilo afgevallen maar dat was te veel. Er kwam toen bewust 6 kilo bij. Maar inmiddels zijn die 18 kilo plus 12 kilo extra eraan gaan zitten. Al meerdere pogingen ondernomen maar de overgang (ik ben 56 en er nog niet doorheen) en de frustraties hielpen niet echt mee. Zo het gevoel van......... als ik dit ook al niet mag dan........... Stom, fout en dat besef ik maar al te goed. En altijd was er wel een reden om het uit te stellen. Vakantie zus, feestje zo, etentje daar etc. En dan sluipt het eraan. Maar ik ga er nu voor. Laat mijn wijntje zoveel mogelijk staan, geen snackjes etc. En zo gezond mogelijk eten. Fatsecret zegt 1600 cal maar dat vind ik nogal veel. Ik probeer 1000 tot 1200 cal en 1 x per week een cheatdag zoals ik dat de vorige keer ook heb gedaan.  
06 Apr 18 by member: TeDik
Small steps in a regular pace! Do not diet but adopt a new way of feeding yourself as you are what you eat. 
06 Apr 18 by member: Siam1

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



TeDik's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.