kurtuluş's Journal, 18 June 2015

o kadar spor yap diyet yap kilo aynı vazgeçtim diyetten
224.9 lb Lost so far: 35.3 lb.    Still to go: 26.5 lb.    Diet followed reasonably well.

Diet Calendar Entry for 18 June 2015:
2063 kcal Fat: 68.40g | Prot: 127.88g | Carb: 247.98g.   Breakfast: Yörsan Lor Peyniri, Yaban Mersini, Zencefil, Keten Tohumu, Yulaf Kepeği, Haşlanmış Yumurta, Süt. Lunch: Karpuz, Bulgur Pilavı, Patlıcan Musakka. Dinner: Tatlı Kiraz, Karpuz, Tonton Ton Balığı, Spagetti. Snacks/Other: Yörsan Lor Peyniri, Filiz Kepekli Makarna, Çerezya Sarı Leblebi. more...
steady weight


Comments 
kas ağırlığınız artıyordur. ;) Bu durumda sıkılaşır, incelir fakat tartıda daha fazla rakamı dahi görebilirsiniz. devam. 
18 Jun 15 by member: Histoirevague
aynı durum bende de oldu,ilk ay 4 kilo verdim ama daha az yememe rağmen sabit kilodayım neredeyse 2-3 haftadır.Fakar spor ve ağırlık çalıştığım için kas ağırlığımın arttığını gözlemledim.Bu kötü bir şey değil.Bence devam etmelisiniz. 
18 Jun 15 by member: ly.levent
Arada bu durumun olması normal. Beslenmenizi bozmayın ve egzersizler normal ölçülerde devam. Şu tüketiminizi 2,5 lt altına düşürmeyin.  
18 Jun 15 by member: clrdrsn
günde 4 litre su içiyorum haftada en az dört gün ağırlık ve kardiyo yediklerine dikkat et sonuç kilo son bir senedir aynı karında sarkma(kavitasyona birton para verdim işe yaramadı) kas desen kol genişliğinde bir senedir artış yok aynı bide herkes sen boşa spor yapıyon diyor  
19 Jun 15 by member: kurtuluş

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



kurtuluş's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.