rusjavovk35's Journal, 29 June 2020

Вернулась від батьків. Ніхто мого схуднення на майже 10 кг не помітив) Вислухала черговий цикл лекцій про те, яка я товста і тому нещасна (маю бути). Харчування тримати було важко, бо ж "треба їсти овочі, кашки і ягоди". Почались КД. Завтра зважусь. Цьом)

49 Supporters    Support   

Comments 
А взагалі то я чудово провела час. Ходили вечорами з мамою і дітьми гуляти по селу, до школи, в сільський парк, наговорились, позгадували, поностальгували... Трохи грядкофітнесом позаймалась, трохи побайдикувала( відчула себе маленькою дівчинкою). Їхати від батьків не хотілось, через місяць знову поїду до них.  
29 Jun 20 by member: rusjavovk35
Як людина, яка знову живе з батьками, офіційно заявляю - приїжджати до батьків в гості - це чистий кайф ❤️а жити - такоє😅 я рада, що ти повернулась, я прям скучала)) 
29 Jun 20 by member: bilinskaya
Офіційно полностью сагласна! ) 
29 Jun 20 by member: rusjavovk35
Я эту тему вообще обхожу стороной.. А то либо оценивать мой «неуспех » начнут, либо рассказывать, что у нас в десятом поколении кость широкая, «так шо даже не рыпайся » ,или ценные советы типа «заклей рот скотчем »... (((( пусть за меня говорит результат, пусть он пока что и минус 1 кг всего, но я настроена! 
29 Jun 20 by member: carine.ro
жесть ( 
29 Jun 20 by member: anyabalakay
Руся, а вот мы очень даже заметили твоё похудение на аж целых 10 кг! Так что продолжай☺️ Ещё 4 раза по 10 или 40 раз по 1 кг - и ты достигнешь цели 🎯 
29 Jun 20 by member: InnaKeto
Рідні це чудово! Але свою любов до нас вони також проявляють по різному, інколи не розуміючи, що нам потрібна не конструктивна критика, а підтримка. Тому підтримку краще шукати серед однодумців. Тримаю кулачки за позитивну динаміку і досягнення бажаного результату! 
29 Jun 20 by member: Галюшка_N
У вас есть свое мнение есть свои личные границы за которые не пускайте никого (тем более родных) Ихние право думать что хотят. у нас в семье аргумент такой "Ой ото родиш потом подивимся яка буде фігура" 😄 
29 Jun 20 by member: hnatienko
Дівчатка, насправді у нас дуже класні відносини з батьками. Але от моя повнота для мами, то проблема ще більша ніж для мене. І вона досить старомодно підходить до цього факту і гостро сприймає все, що з цим пов'язано. В 65 років її вже ні в чому не переконаєш, тож я і не спорю , а мовчки все вислуховую, це ж мама) Насправді вона бажає мені добра, тільки своїми незграбними методами. Все нормально, я вже давно це сприймаю рівно. 
29 Jun 20 by member: rusjavovk35
у меня тоже в целом отношения с мамой хорошие, но вопрос веса для нее проблемный. она сама от природы стройная, в молодости вообще весила до 50 при росте 170, ни в чем себя не ограничивая, сейчас максимум 60-62. а папа у меня весит сейчас 136 кг, и в молодости тоже пухлый был) и я вот обменкой пошла однозначно в папу.. 
29 Jun 20 by member: Akkosta
по поводу кд у меня +2 всегда когда они  
29 Jun 20 by member: Katikooooo1996
Akkosta, прям один в один моя історія. Мама моя теж все життя струнка, а тато в міру упитаний, але все таки упитаний. Можливо я теж генетично пішла в тата. Хоча в дитинстві і юності в мене не було зайвої ваги, вона почала з'являтись після народження дітей. Нічого, минуле не зміниш, а от майбутнє цілком реально) 
29 Jun 20 by member: rusjavovk35
Akkosta, прям один в один моя історія. Мама моя теж все життя струнка, а тато в міру упитаний, але все таки упитаний. Можливо я теж генетично пішла в тата. Хоча в дитинстві і юності в мене не було зайвої ваги, вона почала з'являтись після народження дітей. Нічого, минуле не зміниш, а от майбутнє цілком реально) 
29 Jun 20 by member: rusjavovk35
Не слухайте нікого і впевненно ідіть до своєї мети. Ви неймовірна молодчина, не кожен наважиться скинути 10 кг і мати таку хорошу силу волі. Часом думаю як добре, що є це програма де можна ділитись почуттями з однодумцями, ви неймовірна і бажана❤ І пам'ятайте, що кілограми які скидаються повільно не повернуться ніколи😘 
29 Jun 20 by member: Andriana Alekseiev
так же 
29 Jun 20 by member: elvedan
У меня бабушка тоже не заметила с 72,5 (в конце марта) до 63,5 (сейчас) 😂 Но! Оно и к лучшему, а то была бы паника. Обычно её главный аргумент при любом колебании веса в меньшую сторону: - Какая худенькая ручка! (говорится с ужасом в глазах) - Так у меня запястье в любом весе 14,5 было. (демонстративно закатываю глаза) 
29 Jun 20 by member: Jules_Ty

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



rusjavovk35's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.