mike1one1's Journal, 14 April 2018

Tänään intervalli harjoituksen ja hölkän aikana ohitin avautuneita terasseja.
Aurinko paistoi, oli tyyntä ja lämmintä.
Oluet / siiderit / lonkerot olivat asiakkailla tuopeissaan, ja iloinen puheensolina helkkyi ilmassa.
Ajattelin että "tuolla voisin olla minäkin".
Mutta, EI.
Olen valinnut oman polkuni, millä minun ja alkoholin tiet ovat eronneet marraskuussa ja lopullisesti (1,5 viskinaukun repsahdus) tammikuun 11.
Tiedän että en voi luottaa itseeni, ja käydä "vain yhdellä".
Luonteeni tuntien, on niin helppo ottaa vielä se toinen
"no kato, voit sä ny vielä yhen ottaa"...
Minun on parempi pysyä erossa alkoholista.

Hyvää alkanutta terassikautta kaikille.

Diet Calendar Entries for 14 April 2018:
1731 kcal Fat: 61.44g | Prot: 102.60g | Carb: 183.82g.   Breakfast: K-Menu Omenamehu, Valio Profeel Heraproteiinilisä, Rainbow Smoothie Hedelmät Ananas-Mango-Papaija. Lunch: Maitokolmio Profit Proteiinivanukas Valkosuklaa, Vaasan Ruispalat Tumma Herkku, Valio Polar 15%. Dinner: Pirkka Miniluumutomaatti, Uncle Ben's Välimeren Riisi, Hätälä Paistettu Lohipyörykkä. Snacks/Other: Fast Sports Nutrition Naturally High Protein Liquorice. more...
3433 kcal Activities & Exercise: Hölkkä - 39 minutes, Intervallijuoksu - 36 minutes, Apple Health - 22 hours and 45 minutes. more...

48 Supporters    Support   

Comments 
Mulla sama tupakan kanssa. Ei voi savun savua ottaa kun tietää että se ei todella jää siihen. Mut voihan siellä terdellä onneksi ottaa muutakin, omppumehua, kahvin, kaakaon tai ihan vaan kivennäisvettä hyvässä seurassa. Nimim. Viime vuoden elokuussa viimeksi alkolla ilakoinut.  
14 Apr 18 by member: M.Sanapaja
Mahtaakohan ravintoloilla olla alkoholittomia oluita / viinejä valikoimissa? 
14 Apr 18 by member: mike1one1
usealla ravintolalla on varmasti alkoholitonta olutta valikoimassa. Tsemppiä päihteettömään elämään, se polku on paljon parempi. Itse olen niitä jotka voivat ottaa sen yhden ja sitten kotiin. Tosin jos otan sen yhden, niin salitreeniä en silloin tee joten myös minä olen polkuni valinnut :-) 
14 Apr 18 by member: Kirsi71
No nyt täytyy sanoa että se lienee ns. hyvin varustetuissa paikoissa. Monissa saa alkoholittoman oluen, kaakaon, kahvin, siiderin. Sen sijaan alkoholittomat drinksut maksaa aivan järjettömästi vrt kännikuppiin. Alkoholittomia viinejä ei löydy oikein mistään muualta kuin Alkosta, se on ollut mulle ihan älytön pettymys jos vaikka käyt jossain leffassa tai teatterissa tai vanhaan aikaan vaikka sulkkiksen jälkeen syömässä ja haluaisit ottaa laadukkaan ruuan mutta. Oletkin autolla. Siinä mennään sitte vesi tai maito linjalle koska alkotonta vinkkua et saa. 
14 Apr 18 by member: M.Sanapaja
Hyvin olet valinnut. Mä olen nyt edelleen välillä ottanut, mutta olen päättänyt että jos homma ei pysy kurissa, lopetan ihan täysin.  
14 Apr 18 by member: Maikki1
Mä oon ollut holiton vuoden verran. Tosi hyvin saa nykyään paikoista alkoholittomia siidereitä, oluita ja drinksuja. Yhtään hyvää alkoholitonta viiniä en ole vielä maistanut, mutta esim. kuohareita on hyviä. Mä käyn aika paljonkin kuppiloissa ja opiskelijatapahtumissa, mutta juon teetä, kahvia, limua, vissyä tai sitruuunavettä.  
15 Apr 18 by member: VIV3KA
Kannatan! Jos vähänkin tuntuu vaikealta alkon kanssa, en suosittele menemään terasseille alkuun ollenkaan, turha kiusata itseään. Eikä riski ole sen arvoinen! Voimia!  
15 Apr 18 by member: satuli78
Suosittelen alkoholitonta loppu elämää , itsellä 10v tuli täyteen ja päivääkään en vaihtaisi. 
15 Apr 18 by member: TuijaGr
Mä olen ollut alkoton viime kesäkuusta, kun aloitin ketokarpin. Vähäistä käyttö oli ennen sitäkin. Jatkan toistaiseksi. 
15 Apr 18 by member: J0hQ
Mulla on hieman eri näkemys holittomuudesta; nautin hyvästä punaviinistä ja hyvästä ruuasta, se ei ole ollut esteenä painonpudotukseen. Luonnollisesti, jos on alkosta ongelma parempi tietty pysyä siitä erossa ja tokihan sitä voi suositella olemaan alkotta. Jokaisen oma valinta. Kumma kyllä hyvät öljyt, hyvä viini, hyvä ruoka=parempi elämä=longer life expectancy ;) 
15 Apr 18 by member: chili233
Vuonna 1994 viimeiset kännit ja tupakat... 😊 
15 Apr 18 by member: jascuel
Chili233, samaa mieltä. 
15 Apr 18 by member: Sartsa48

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



mike1one1's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.