elntien's Journal, 07 January 2018

Tijdens het koken direct even wat voor bij de koffie gebakken, en.. direct het ontbijt voor morgen klaar!
Chocolade courgette cake

Diet Calendar Entry for 07 January 2018:
1111 kcal Fat: 25.04g | Prot: 46.18g | Carb: 168.72g.   Breakfast: Kruger Cacaopoeder, Banaan, Courgette, Gekookt Ei, Ekoland Speltmeel Volkoren . more...

15 Supporters    Support   

Comments 
2 bananen 2 eieren 1 courgette geschild en in stukken. Ik een kom met de staafmixer pureren of in de blender. Meng in een kom: 160 gram volkoren speltmeel 50 gram Cacaopoeder 1 tl bakpoeder Optioneel: zoetmiddel Voeg het bij het natte mengsel, goed doorroeren, in cakeblik, 50 min op 180 graden. 
07 Jan 18 by member: elntien
Zie altijd zoveel lekkere baksels van jou voorbij komen. Dit is ook weer een leuke. Heb je zelf eigenlijk een favoriet? 
07 Jan 18 by member: Zomerspruit
Uhh..🤔 das een goeie.. De 'gewone' bananencake vind ik wel heel erg lekker, met noten en rozijnen. Het havermouttaartje ook erg lekker, De appelcake van vorige week is ook heerlijk, ook al een aantal keer gemaakt. Net als de mangospeculaasmuffins.. 🙈 Allemaal zooooo lekker! Ik kan gezond eten ook echt niet als straf zien☺️ Deze eet ik eigenlijk allemaal als ontbijt of lunch. De 'snickers' en 'arretjescake' zijn wel mijn favoriet voor bij de koffie. 
07 Jan 18 by member: elntien
hoeveel calorieën zitten er dan bijvb in 100 gram?  
08 Jan 18 by member: tirzaV
Ik weet dat 1 plak, in 8en verdeeld, is 130 kcal 
08 Jan 18 by member: elntien
oke 
08 Jan 18 by member: tirzaV
Hoi, heb je dit ooit geprobeerd met andere meelsoorten en ei vervanger? Ik kan nl geen spelt verdragen en eet geen eieren. Thnx alvast. 
09 Jan 18 by member: MLA44
MLA44. Deze nog niet, was de eerste.. Je zou het mssn kunnen proberen met haver(mout) meel, dat gebruik ik wel vaker door elkaar, en als vervanger voor ei mssn kwark..? Ik denk altijd maar, gewoon proberen! 
09 Jan 18 by member: elntien
ik heb vanmorgen deze cake gemaakt. precies zoals in je recept beschreven. nu is de binnenkant een beetje klef/ zacht. heb ik iets verkeerds gedaan? 
13 Jan 18 by member: Lindavanzand
Mssn was hij net nog niet helemaal gaar. De tijden kunnen per oven nog wel eens een beetje verschillen. Ik prik er altijd even in met een sateprikker, als die er schoon uitkomt is hij gaat 
13 Jan 18 by member: elntien

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



elntien's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.