bahadircure's Journal, 02 December 2017

Boyle bir paylasima denk geldim arastirmaya deger.

7 Supporters    Support   

Comments 
evet, detoks yeni çıkan bi icat. pazara yeni ürünler sürmek için. ısrarla detoks isteyenlere "o zaman ye, suyunu çıkarma" diyen birçok makaleye denk geldim. yine ucu paleolitik beslenme prensiplerine çıkıyor, en sevdiğim... 
02 Dec 17 by member: nucromer
Evet detoksla ilgili soylenen vucudumuzda mukemmel bir denge detoks duzeni varken bunu maydonoz limon mu yapacak. 
02 Dec 17 by member: esrafitt
nucromen +1 ☺ 
02 Dec 17 by member: abartach
ben şu sebeple katilmiyorum. o kadar cok katkili ve hazir gida tuketiyoruz ki ,bedenin dinlenmesi gerekiyor detoks sularla veya açlıkla olsun farketmez bu elzem hale geldi. detoks icin evde ürün hazirlamaya evet hazir almak sacmalik. ama suda var şeker cikolata serbestçe satiliyorken ,bırakalım da piyada da ispanak havuc vs sulari, türevi seceneklerde olsun. ayrica kanser sayisi artista, bu sayi iltihapsiz hastaliklardan oldugu için birakalim da bari modaydi vs di bahanesi olsun,beden dinlensin.  
02 Dec 17 by member: sermeyzey
Detoks ne? 
02 Dec 17 by member: seckingungormez
bitkisel ürün içecek icmeyeceksek ne içeceğiz ? Bi zencefilli ıhlamur çayı icmeyelim mi yani? tabi onlar boğaz için ilaç yazarsa sana bu işten para kazanacaklar 😉 tamamen duygusal... 😉 tabi ki piyasada satılan içine ne konulduğunu bilmediğiniz ürünleri içmeyin evde kendiniz hazırlayın. Ama bütün bitkisel ürünlere de gerek yokmuş gibi konuşması bir doktorun çok yanlış bir açıklama olmuş 😒 
02 Dec 17 by member: 🖤Özlem Öğretmen🖤
karaciğeri böbreği sağlıklı çalışan insanlar zaten çalıştırmak için başka yollara başvurmuyor. Başvuran insanların da ilk tercihini bitkilerden yana kullanması olması gereken doğalı.  
03 Dec 17 by member: 🖤Özlem Öğretmen🖤
Bitkilerden fayda beklemeniz oldukça mantıklı ve doğrudur. burada bahsedilen envai çeşit otu börtü böceği sıkıp suyunu içmeniz. her bitki topraktan çıktığı gibi tüketilmeli. etin suyunu içiyormusunuz? hayır. o zaman değişik değişik yöntemlerle su çıkarmaya çalışmayın. olduğu gibi yiyin, ister adı detoks olsun ister temiz beslenme.. 
04 Dec 17 by member: nucromer
Ama adam senin dediğin gibi dile getirmemiş ki bitkisel ürünler, bitkisel içecekler, bitkisel ilaçlardan uzak durun diyor. İlaç kısmına ben de katılıyorum o en son çare. Bütün bitkileri yabana atmış gibi olmuş. Çimen suyunu sıkıp içmeyin demiyor ki adam :) 
04 Dec 17 by member: 🖤Özlem Öğretmen🖤

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



bahadircure's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.