tepe_00's Journal, 27 February 2024

Jos fatsecretin ja älylellon data pitää paikkansa, tämä vuosi on menty aika tarkalleen ylläpitokaloreiöla. Nyt tehty korjausliike ja asetettu tavoitekalorit fatsecretin suosittamasta 1900->1500 ja pyrin lisäämään kuntosalikäyntejä.

Diet Calendar Entries for 27 February 2024:
1790 kcal Fat: 45.14g | Prot: 92.13g | Carb: 251.22g.   Breakfast: Paulig Kahvi, Rainbow Kalkkunan Ohutleike, Flora Normaalisuolainen, Vaasan Ruispalat Ohut Herkku, Kotimaista Rasvaton Maito. Lunch: Pullapirtti Makoisa Lemon Curd-Pitko, Paulig Kahvi, Arla Kevyt Maito, Snellman Maatiaispossun Nopeat Fileesuikaleet, Santa Maria Riisinuudelit, Go Tan Sriracha Sauce, Hunaja, Paprika (Keltainen), Chili (Vihreä), Sipulit, Etikka, Soijakastike. Dinner: Snellman Maatiaispossun Nopeat Fileesuikaleet, Santa Maria Riisinuudelit, Go Tan Sriracha Sauce, Hunaja, Paprika (Keltainen), Chili (Vihreä), Sipulit, Etikka, Soijakastike. Snacks/Other: Suolakurkut, Vaasan Ruispalat Ohut Herkku, Rainbow Kalkkunan Ohutleike, Kiivi, K-Menu Emmental Juustoraaste, Rainbow Penne Rigate. more...
193 kcal Activities & Exercise: Samsung Health - 24 hours. more...

14 Supporters    Support   

Comments 
Ootko laittanut Fatsecretissä tavoitteeksi ylläpidon vai laihtumisen? Itse olen mennyt sen antamalla tavoitteella ja lisännyt vain liikuntaa. 
27 Feb 24 by member: Reino Tapperin
Jos en yhtään liiku, mullakin ne fatsecretin antamat maltillisen painonpudotuksen kalorit näkyy olevan oikeasti ylläpitokalorit. Eli vaikka oon valinnut hyvin matalan aktiivisuuden, mun pitää liikkua ihan älyttömästi jotta paino näillä tämän antamilla kaloreilla putoaa. Päivittäinen kulutus mulla ilman hikiliikuntaa Garminin mukaan 1650kcal ja tämä antaa ohjeeksi syödä 1700kcal.  
27 Feb 24 by member: MiMöMu
Kun mihinkään ei ristus voi enää luottaa! 😂 
27 Feb 24 by member: Reino Tapperin
itellä on kalorimäärä pitäny kutinsa ja en oo vielä liikkunu muutako pakolliset reissut ja paino tippuu.toki lähtöpano on korkee nii senki puolesta,mutta kannattaa tarkistaa että asetukset on oikein,eli jos tarkotus laihduttaa nii se moodi päälle.liian alhasilla kaloreilla ei missään tapauksessa kannata mennä,koska se ei tuota sit minkäälaisia pitempiaikasia tuloksia. paljon terveellistä ruokaa laihduttaa 
28 Feb 24 by member: metal-666

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



tepe_00's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.