heepoxx's Journal, 02 December 2021

Tämä muumi-kalenteri on oikeestaan aika kiva. Saa sen avaamisen riemun ja pienen herkun päivittäin. Tänään tuli viikuna-patukka. Kaloreita koko kalenterissa semmoset 700 kcal, joten hyvällä omatunnolla voi näitä syödä.

Diet Calendar Entry for 02 December 2021:
2749 kcal Activities & Exercise: Apple Health - 24 hours. more...

29 Supporters    Support   

Comments 
Mulla on Lipton kalenteri. Eilen oli peppermint-teetä ja tänään on ruusunmarja-teetä. Niitä on 2 pss per luukku, joten miehen kanssa ryystetään yhdessä. Pikkusen olis tehny mieli suklaakalenteria, mutta mennään vaihteeks näin. Tuo muumikalenteri oli kyllä vaihtoehtona kun mietin mitä tänä vuonna availis. Himoitsin kyllä ensin Nivean joulukalenteria, mutta eiköhän noita rasvoja ja sun muuta ole jo kaapit täynnä ;) 
02 Dec 21 by member: Zirban
Teekalenteri on varmaan kiva vaihtoehto, kun joulukalenteriin vähän niin kun kuuluu se herkuttteluhetki. Itse en voi sietää teetä, vaikka aina tykkään kaupassa teehyllyjen tuoksusta. Mutta kun se varsinainen teen maku on mun suussa niin paha. Kahvikalenteri olis kiva 😀 mutta oikeesti olen itsestäni ihan älyttömän ylpeä, etten edes sitä pienimmän suklaan kalenteria ostanut eli karkkilakko pitää vielä toistaiseksi. 
02 Dec 21 by member: heepoxx
saako Suomessa kunnon yrttiteetä? Itse en teestä tykkää, mutta celestialin yrttiteet on aivan loistavia 🍵 
02 Dec 21 by member: yohoyoh
Kahvi kalenteri ois ihana kyl. Himoitsin sitä puurokalenteria mut oli loppu kaikkialta mis kävin 😨 
02 Dec 21 by member: sadekeiju
@yohoyoh Musta tuntuu, et yrttihaudukkeita on enemmän tarjolla ku teetä monissa kaupoissa, joten hyviäkin varmaan löytyy vaikken suositella osaakaan. :P Itse kun en juuri infuusioista sun muista perusta. Kunnon teetä sen olla pitää! 😁  
02 Dec 21 by member: suvisade
@suvisade, voi olla. Muistan vaan, kun viimeksi yritin prismasta (vai oliko cittarista) kaivaa, kaikki mausteiset juomat sisälsivät aitoa teetä. Ihmiselle, joka etsimällä etsi silloin yrtti juomia, se oli kova ylläri. Ehkä ne on jossain muussa hyllyssä?  
02 Dec 21 by member: yohoyoh
@yohoyoh Forsmanilla ainakin on yrttihauteita ja rooibosta. K-kaupoissa oon nähny ja netistä löytyy isompiki valikoima. 😊 
02 Dec 21 by member: suvisade

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



heepoxx's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.