tepe_00's Journal, 14 July 2021

Huomaa että kaupassa ei kannata käydä kun tunteet on pinnassa. Mutta ei auta kun stressi ja alakulo läsnä lähes 24/7 ja joskus sitä on ruokaakin ostettava.

Kuukauden päästä paluu opintojen pariin. Tällä hetkellä ristiriitaisin tuntein odotan taas opiskelijalounaita. Toisaalta suht terveellinen ateria ja pienempi riski hommata ylimääräistä syötävää tuo helpotusta, mutta sitten se etten tule tarkkaan tietämään aterioiden sisältämiä kaloreita stressaa senkin edestä.

Diet Calendar Entries for 14 July 2021:
1620 kcal Fat: 61.63g | Prot: 90.57g | Carb: 173.08g.   Breakfast: Valio Profeel Proteiinirahka Puolukka-Vanilja, Kotimaista Rasvaton Maito, Paulig Kahvi. Lunch: Lounashetki Kana-Taco Salaatti, Arla Kevyt Maito, Banaanit, Kahvi. Dinner: Grandiosa Hawaii. Snacks/Other: Flora Normaalisuolainen, Cucumber, Saarioinen Kultakalkkuna, Vaasan Ruispalat. more...
180 kcal Activities & Exercise: Samsung Health - 24 hours. more...

   Support   

Comments 
ravintosisällöt on oltava saatavilla 👆  
14 Jul 21 by member: lakkanen
Tunnistan tuon, kun kaupasta tulee ostettua tunteisiin.. Olen nykyään yrittänyt välttää kauppaan menemistä suoraa töistä, koska hermot kireällä tulee takuulla ostettua jotain runsaskalorista tai "tyhjiä" kaloreita. Mulla auttaa yleensä kauppalistan kanssa ruokahankintojen tekeminen. Saan ostaa vain listalta, tai enintään yhden extran, kohtuuannoksen. Kaupassa on vielä itsehillintää, mutta ei välttämättä enää lähempänä nukkumisaikaa, varsinkaan huonompana päivänä. 
14 Jul 21 by member: magiste

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



tepe_00's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.