Peggy-40's Journal, 21 May 2014

Ik snap er niks van, heb zo goed m'n best gedaan deze week 😕
243.8 lb Lost so far: 5.3 lb.    Still to go: 78.5 lb.    Diet followed reasonably well.

Diet Calendar Entry for 21 May 2014:
401 kcal Fat: 15.32g | Prot: 15.70g | Carb: 47.91g.   Breakfast: Koffie, AH Goudse Kaas Belegen 48+, AH Fries Roggebrood, AH Basic Magere Melk. Snacks/Other: Galia Meloen, Corny Nussvol Mandel & Weisse Schokolade. more...
gaining 0.9 lb a week

2 Supporters    Support   

Comments 
Rot is dat he!!, ik zit ook op een punt dat het langzaam gaat. In jou geval zie ik dat je toch nog (ondacks de hoeveelheid kcal die je zakt) je vet inname te hoog is waardoor je lichaam nog niet de noodzaak heeft om reserves aan te boren. Probeer dingen als pindakaas, cervelaat en 48+ kaas te vermijden. Het zijn te vetten beleggen die je vetgehalte daardoor hoog blijven houden. kies bv voor 30+ kaas,kipfilet, sandwichspread (komkommer bv)Maar over het algemeen veries je toch nog steeds gewicht dus toppie! en met die warmte hou je ook vocht vast he!! 
21 May 14 by member: Marja22
Hoi Marja, lief dat je meegekeken hebt in mijn voedingsdagboek! De reden dat ik kies voor calorierijk broodbeleg is dat ik anders niet weet waar ik de calorieën vandaan moet halen. Ik haal de 2000 al niet, wil niet te weinig eten en ik weet niet waar ik anders mijn calorieën aan moet besteden. Heb je tips? Vijf appels per dag lijkt me ook geen optie ;-) 
21 May 14 by member: Peggy-40
ok, maar heb je een honger gevoel dan? zo niet zou ik echt niet meer kcal gaan toevoegen. Je wilt toch afvallen. Je ADH moet je juist onder blijven om te gaan afvallen (afhankelijk hoeveel je erbij beweegt/sport natuurlijk, in verhouding moet het gezond blijven). Maar als je geen honger gevoel hebt en je doel toch afvallen is zou ik niet zo strak aan die 2000 zitten hoor, je lichaam moet eerst de prikkel gaan krijgen om die bestaande vetcellen op te gaan maken. Als je nou wel een honger gevoel hebt, wat vervelend wordt, dan moet je dus niet nog minder kcal in gaan nemen. Maar probeer wel je vet en suiker gehaltes naar beneden te krijgen als je wil blijven afvallen. (suikers worden ook omgezet ik extra vetcellen, leuk he van ons lichaam grrr). Pas dan dus je beleg wel aan naar minder vet/suikers en neem een banaan extra 105 kcal of drink melk (mager) extra of bordje kwark/yoghurt. Maar die kaas en cervelaat is echt zonde, daar zit in verhouding zoveel vet in. En dan doe je keihard je best en vervolgens krijg je daar geen resultaat van.Das zonde, daar doe je toch niet je best voor! Maar heb ook een vraagje, wat drink jij over de dag? want ik zag af en toe koffie maar voor de rest niks!! Ik drink juist veel te veel koffie, ook zo slecht en moet ik wat aan gaan doen. Ben vandaag voor het eerst met extra glas water begonnen. Normaal is het heeeel veeel koffie en vitamine drank of cola zero 
21 May 14 by member: Marja22
0.4 is lang zo erg niet. Je gewicht schommelt sowieso al wegens hormonen en dergelijke. Het kan best zijn dat je vast vasthoudt :). Moment waarop je meet maakt ook nog uit. Ik heb ook even naar je voedingsschema gekeken. Over het algemeen zou je iets meer eiwitten kunnen eten. Dit zorgt ervoor dat de spierafbraak beperkter blijft en je meer afvalt door vetverlies in plaats van spierverlies. Probeer qua vetten op ongeveer je lichaamsgewicht in grammen, eiwit ongeveer 2x je lichaamsgewicht en de rest khd. (ongeveer hea, het hoeft niet rigorous om ;) ). Magere franse kwark (eventueel met wat fruit erin) is ook erg goed in plaats van optimel kwark en dat soort, veel eiwitten, bijna geen suiker en vult erg goed.  
21 May 14 by member: KeukenKeizerin
Dankjewel voor de tips, mensen. Ik ga inderdaad eens letten op minder vet en meer eiwitten. PS Marja, ik drink veel water (1,5 tot 2 liter per dag) en soms iets lights. Omdat dat geen calorieën heeft, voer ik het niet in. 
23 May 14 by member: Peggy-40

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Peggy-40's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.