tepe_00's Journal, 16 May 2021

Mitä syötte silloin kun ette jaksa tehdä ruokaa? Tämä päivä tulee menemään leivällä ja pakasteilla koska energia on täysin nollassa. Mietin voisko tällaisiin tilanteisiin varautua jollain tavalla.

Diet Calendar Entries for 16 May 2021:
1494 kcal Fat: 59.70g | Prot: 69.06g | Carb: 168.72g.   Breakfast: Kultakalkkuna, Kurkku, Valio Edam 17%, Ruispalat, Kultakalkkuna, Kurkku, Edam 17%, Ruispalat, Kotimaista Rasvaton Maito, Kahvi. Lunch: Findus Filee Kalapuikot. Dinner: Kultakalkkuna, Miniluumutomaatti, Hampurilaiskastike, Edam 17%, Ruispalat, Red Onions, Cucumber, Kultakalkkuna, Miniluumutomaatti, Hampurilaiskastike, Edam 17%, Ruispalat, Red Onions, Cucumber. Snacks/Other: Kotimaista Vaniljakastike, Pakastemustikat. more...
23 kcal Activities & Exercise: Samsung Health - 24 hours. more...

3 Supporters    Support   

Comments 
itse en ole tarpeeksi valmistautunut yleensä mutta jotkuthan pakastaa yleensä ruokaa niin, että jos tulee juuri tuollainen tilanne niin sen voi vain sulattaa ja syödä. Kaupassa on myös esimerkiksi erilaisia pakastekeittoja, jotka toimii samalla tavalla. Normaali hernekeitto toimii kans, kun ei tarvii muuta kun lisätä vesi ja keittää. Mielestäni kans kaikenlaiset salaatit on tosi nopeita ja helppoja eli jos pitää salaattia varten aineksia jääkaapissa niin sekin natsaa. Myös ihan vaan omenoiden ja porkkanoiden jne popsiminen toimii mulla 🙌🏼 
16 May 21 by member: sillein
ateriankorvikkeet 
16 May 21 by member: wes_2020
vihanneksiksi mulla kans aina iso säkki porkkanaa kaapissa. Kaksi sellasta niin on jo pääaterian vihannekset syötynä. kalkkunaleike/basilika-munakas proteiiniksi tulee myös nopeasti ja aineet aina olemassa. Ja kaurapuuro🤷 Mulla ei onnekseni kyllästytä asiat helpolla. Mikä tällaisen uupumuksen sinulla aiheuttaa? Onko aamupala syötynä ja energiansaanti hyvine rasvoineen siltä osin käynnistetty vai uuvuttaako jo herätessä. Riittäisikö sinulle näinä päivinä pääateriaksi joku salaattiratkaisu yhden leivän kylkeen. Välipaloiksi hedelmät, pähkinät ja vaikka rahka. 
16 May 21 by member: tmcinen
Mulla on pakasteessa joko itse tehtyjä annoksia tai tätä nykyä Culinean Nasi Goreng ja Bami Goreng ruokia, jotka tarvitsee vain lämmittää pannulla. Kaloreita niissä on vain 97 kcal/ 100g ja 122 kcal/ 100g. Suosittelen mieluummin kuin leivän puputtamista. 
16 May 21 by member: k.engblom
Oon tässä viimeaikoina tehnyt lounaaksi aina isomman satsin kerrallaan erilaisia kasviskeittoja ja niistä olen sitten laittanut myös pakastimeen. Meillä tämä tuntuu jotenkin erityisen helpolta, kun isäntä tykkää myös näistä kevyemmistä vaihtoehdoista. 
16 May 21 by member: Miran B
Kananmunia. Keitettynä tai paistettuna. Keitetyt saatan vetää leikkurilla pieneksi ja sekoittaa raejuuston sekaan. Yks on kans tonnikala sekoitettuna raejuustoon. Toki nuo vähän vaatii valmistamista mutta nopeita ja pienitöisiä. 
16 May 21 by member: hyppypapu
Rahkaa 😂 oikein stereotyyppinen vastaus, mut tykkään. Rahka +heraproteiini ja marjat tai jogurtti+raejuusto+hedelmät ja marjat ja jos kaipaa vähä viel enemmän täytettä niin jotain "ei lisättyä sokeria" muroja kaveriksi siihen 
16 May 21 by member: Santtu21
Puuroa, laitan raejuustoa, marjoja ja mehukeittoa puuron päälle 👌🏻😋 
16 May 21 by member: nenaterese
Itsellä kaapissa tonnikalaa, makrillia ja kanaa säilykkeenä. Voi tehdä nopean salaatin/syödä raejuuston kanssa tai leivän päällä. 
16 May 21 by member: Umalsh
Mulla on aina 5%kalkkunan kevyt nakkeja.. Niitä sitten isken mikroon kun muuta ei jaksa, tai heitän kasariin nakit ja keittojuurekset joita on kanssa aina pakkasessa 🤭..  
16 May 21 by member: misudi
Mulla kans näitä päiviä, etten jaksa tai halua tehdä ruokaa. Mulla on pakkasessa ja kaapissa hätävaroja ja koska asun yksin, teen kerralla enemmän ruokaa, että voin syödä jääkaapista tai pakkasesta. Ja silloin kun jaksan tehdä ruokaa, teen vaikka parikin eri ruokaa ja toinen menee just pakkaseen. ☺ Valmisruoista suosittelen sydänmerkkisiä ja sit niitä missä kannessa lukee jotain et on lautasmallin mukaisia! En nyt just muista merkkiä millään. Ne on herkkuja ☺ Ja toki kantsii kattoo pakastehylly tarkkaan, esim. nää Rootyn pannunuudelit ja perunahiput on aika terveellinen vaihtoehto jos haluaa jotain helppoa. Tykkään myös Risellan 2min mikrossa lämmitettävistä kvinoa-pusseista, ne heittää nopeesti vaikka salaattiin (ei tartte ees lämmittää) ☺ 
16 May 21 by member: aika__09
Kaurapuuroa ☺️ 
17 May 21 by member: Leena84
Teen nopeen perunamunakkaan: raaka peruna ihan pieniksi paloiksi, vähän rasvaa ja se paistuu nopeasti kypsäksi pannulla. Nälän asteen mukaan yksi tai kaksi kananmunaa. Mausteista sitä mitä tekee mieli, tai esim tomaattia, tai jos on jotain jämiä jääkaapissa. Myös kinkkuviipale antaa makua vaikka itse suosin usein vegeä. Tai sit toivon että pakasteessa on jotain. Mutta jos ihan väsy niin valmissosekeitto kaupasta vie nälän. 
17 May 21 by member: Kalaakso

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



tepe_00's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.