J@ntsje's Journal, 11 May 2021

Wel eet-rust maar géén weeg-rust..., jeetje wat een schommelingen, ik zou bijna denken dat mijn weegschaal niet deugd! Vanochtend (niet mijn officiële weeg dag dus) 93,6, dat is ruim een kilo + vergeleken met het laatste weeg moment voor het wekend. Ik neig me nu dagelijks te moeten wegen om m’n schommelingen te checken😩 Dit past helemaal niet bij mij. Het lijkt erop dat ik 1 dag per week echt laag zit en de rest van de week daar steeds boven slinger om vervolgens weer 1 dag een flinke drop te maken! Herkend iemand dit? En dan met zulke grote verschillen in een paar dagen?

Voor de goede orde, ik houd me aan het programma van Yvonne Lemmers: 2 maaltijden lage koolhydraten, 1 koolhydraten uur (lees maaltijd) per dag en dat gaat best goed, zelfs afgelopen moederdag weekend!

4 Supporters    Support   

Comments 
Oh sorry voor de ‘paniek’ iedereen...., ik geloof echt dat het echt aan mijn weegschaal ligt...🤭😂 ik ga helemaal stuk Per keer onderhandeld hij blijkbaar: ‘mag het een beetje meer zijn’?🤣😜 Nu net na de koffie voor de zekerheid de weegschaal maar weer even getest en was ik weer 92,4 tja... stress voor niets dus! Kan ik bovenstaand bericht nog verwijderen 😁😁😁 
11 May 21 by member: J@ntsje
haha hebben wij dezelfde weegschaal??.. de mijne heeft ook kuren.. of ik moet in n paar seconde ineens n kilo verschil kunnen hebben.. hij staat op vlakke ondergrond en word nooit verplaatst. tijd voor n nieuw batterijtje dan toch?.. gelukkig dat t voor jou is opgelost hihi 
11 May 21 by member: Gabriellavanloon7
Zeker blij, en nieuwe batterijen💡, daar had ik nog niet eens aan gedacht 🤦🏼‍♀️ dom, dom, bedankt voor de tip! Had bijna de hele weegschaal vervangen 🤭 niet mijn helderste moment geloof ik!! 
11 May 21 by member: J@ntsje

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



J@ntsje's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.