xlauramostert's Journal, 25 April 2018

Wat vinden jullie van maaltijdsalades? Zonder pasta en zonder saus dan! :) gewoon de lekkere groene salades van de supermarkt. Het is zo lekker handig om een bak uit de koelkast te halen, vooral omdat ik nog bij mijn ouders woon.

Diet Calendar Entry for 25 April 2018:
1084 kcal Fat: 29.31g | Prot: 62.96g | Carb: 136.48g.   Breakfast: Aardbeien, Oké Magere Yoghurt. Lunch: Surimi, AH Ceasar Salade. Dinner: Aardappelen (zonder Schil, zonder Zout, Gekookt), AH Witlof met Ham en Hollandse Kaassaus, Vis Marine Visschnitzel. more...

4 Supporters    Support   

Comments 
Ik eet het wekelijks! Er komen steeds meer soorten zonder pasta/rijst/aardappels. Ik vind het ideaal ook al is het vast minder gezond dan wanneer je het zelf maakt. 
25 Apr 18 by member: RobinBut
Bijna dagelijks van AH, heerlijk en makkelijk 
25 Apr 18 by member: MLin01
Ik heb ze veel gegeten (met saus en de koolhydraten) gezien mijn onregelmatige en nachtwerk. Inderdaad lekker makkelijk, maar ook caloriebommen. Als je de tijd hebt zou ik eens per 2 dagen zelf een grote salade maken en daar van eten. Ik maak graag eitortilla’s. 2 geklutste eieren bakken, af laten koelen, wat sla en tonijn. Maar ook gerookte of gebakken kip met kruiden of andere vis/vlees. Inrollen in aluminiumfolie en in de koelkast. Met gemak 2 dagen goed houdbaar en het is zo gemaakt! Goed tegen de honger en ik werk er 3 uur op zonder problemen!💪🏼 
25 Apr 18 by member: KingFacta
als je een glazenpot neemt daar eerst de dressing olie of iets in doen dan de tomaat komkommer ui augurk of wat ook als laatste de sla pot dicht draaien en kan je per dag een pot meenemen prima te doen. voor het eten pot onder steboven zetten /schudden en dan eten. 
25 Apr 18 by member: bianca114,7
Ik eet dit graag als lunch, maar ben idd echt een beetje geschrokken hoeveel calorieën erin zitten. Ik neem meestal niet de dressing erbij, dus wat dat aangaat zal het wel meevallen, maar toch is het wel nadenken wat ik neem. Gelukkig eet ik het niet elke dag/week, dus het is extra genieten als ik het wel doe, en dan bedenk ik maar dat er minder slechte dingen in zitten dan bijvoorbeeld in een hamburgermenu ;) 
25 Apr 18 by member: flexjeM
Ik houd van maaltijdsalades van de AH, vooral kip/kebab en gerookte kip met pasta zonder saus is mijn favoriet. 
25 Apr 18 by member: Opweg.naarmezelf

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



xlauramostert's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.