kimmmerd's Journal, 09 March 2018

Net even een breekmoment gehad.. te eigenwijs geweest om toch weer even op de weegschaal te gaan staan zo vlak voor mijn weegmoment van morgen.. had ik beter niet kunnen doen. Voel me meteen rot. Nog altijd 0,2 kg zwaarder dan mijn gewicht van 2 weken geleden voor ik ongesteld werd.. Ik weet dat het eten gewoon goed gaat en ik sport en wandel nog altijd 5x in de week.

Toch lijkt het wel een soort van patroon.. de eerste 5 kilo gaan er telkens redelijk goed af maar zodra ik bij de 115 kg kom lukt het ineens niet meer, ondanks dat ik precies hetzelfde doe. Gaat al sinds juli 2017 zo... Zodra ik bij dat getal in de buurt kom blijf ik zoals nu ineens stilstaan of ik kom weer aan waardoor ik weer opnieuw moet beginnen.. snap er niks van en het blijft frustrerend. Vraag me af of ik me er nog toe kan zetten om straks Zumba te gaan doen want ik ben de motivatie weer ff helemaal kwijt😔

Diet Calendar Entries for 09 March 2018:
1827 kcal Fat: 92.72g | Prot: 77.29g | Carb: 177.31g.   Breakfast: Groene Thee, Milbona Extra Belegen 30+ Kaas, Blue Band Halvarine, Bolletje Ontbijtcrackers Spelt Volkoren. Lunch: Blue Band Halvarine, Kania Sambal Oelek, Groene Thee, Paprikapoeder, Olijfolie, Gebakken Ei, Lidl Bruin Brood, Milbona Extra Belegen 30+ Kaas, Wasa Volkoren Cracker. Dinner: Olijfolie, Maizena, Maggi Groentebouillon, De Zaanse Hoeve Crème Fraiche, Sperziebonen, Appel, Wortelen, Kurkuma, Kerriepoeder, AH Gesneden Uien, Gemberpoeder, Knoflook, Garden Gourmet Filetstukjes Chicken Style, AH Zilvervliesrijst. Snacks/Other: AH Yoghurt Griekse Stijl 0% Vet, Groene Thee, Pindakaas, Blue Band Halvarine, AH Biologisch Rijstwafels, Campina Halfvolle Melk, Avocado, Arla Biologische Zuivelspread Naturel, Wasa Volkoren Cracker, Groene Smoothie. more...
3293 kcal Activities & Exercise: Zumba - 18 minutes, Bicycling (leisurely) - <10/mph - 30 minutes, Walking (slow) - 2/mph - 45 minutes, Resting - 14 hours and 27 minutes, Sleeping - 8 hours. more...

16 Supporters    Support   

Comments 
Juist naar Zumba gaan!! Door sporten verbrand je kcal en tijdens het sporten Kun je ook niet eten😜 
09 Mar 18 by member: jong1432
Vergeet ook niet dat spiermassa meer weegt hé. Dus mss goed om maten op te meten (omtrek) dan alleen op de weegschaal te gaan staan. Je kunt het.! Je bent zo goed bezig.!! Gewoon lekker naar Zumba gaan en je frustraties eruit gooien tijdens de les. 
09 Mar 18 by member: Mootjuh0107
Nou, dat is zeker frustrerend! Lijkt wel of je al een plateau bereikt met 115 kg. Las je vandaag toch een baaldag in, maarrr morgen weer door, we doen het met zijn allen! Je kunt het!  
09 Mar 18 by member: stellaexalto
Hebben ze geen tips bij de sportschool? Je kunt daar ook je vet en spiermassa laten meten, als het wel spiermassa is, dan is dat weer even positief voor je. Ze meten dan geloof ik 1 x per maand, goed voor je motivatie!  
09 Mar 18 by member: stellaexalto
Keep going! gaat goed komen :) 
09 Mar 18 by member: michael!!!
En...?? Zumba achter de rug? 
09 Mar 18 by member: jong1432
Thanks allemaal voor de aanmoedigingen en tips!☺ @Jong Yes ik heb toch doorgezet en ben gegaan. Zit nu braaf aan een rood fruit smoothie🤓 
09 Mar 18 by member: kimmmerd
Super dat je gegaan bent 👍👍👍 
09 Mar 18 by member: jong1432
He Kimmerd, Ik zou je er niets van aan trekken wat de weegschaal nu zegt. Het kan namelijk gewoon vocht zijn wat je vasthoud. Ik heb dit ook vaak en dan op het weeg moment sochtends op nuchtere maag scheelt het ineens 1 kg lichter. Dus mijn advies schouders eronder en Miss voor je eigen motivatie na het avondeten een rondje extra wandelen/lopen?? 
09 Mar 18 by member: wess01
Kom op hoor. Volhouden! Je bent zo goed bezig. Ik ben trots op je dat je toch naar Zumba bent gegaan. Hou vol!  
09 Mar 18 by member: Zonnetje inhuis
ken het..en inderdaad cm zeggen meer en pas zei een man.. als ik een vrouw zie zie ik een vrouw en niet een wandelende weegschaal dus ja dat is ook wel zo. ondanks dat wil ik naar de 85 kilo. weeg nu 114.8 dus inderdaad nog een lange weg.  
09 Mar 18 by member: bianca114,7
Ik ken het !!!! We moeten blijven door gaan. Toi toi toi meisie.. 
09 Mar 18 by member: nesjj
Als je een plateau hit, moet je misschien minder eten. als je afvalt verbrand je ook minder. en doe veel high intensity training om ook tijdens t cutten een hoog metabolisme te houden.  
09 Mar 18 by member: Soesjh
Misschien kun je toch iets aan je afvalmethode aanpassen? Blijkbaar werkt deze niet.. 😕 
09 Mar 18 by member: koffielover
balen zeg. Snap dat het demotiverend is. Misschien krijg je meer spiermassa. Dus 2 kilo vet eraf 2 kilo spieren erbij? Dat je daardoor misschien lang gelijk blijft. Hou vol!!! 
09 Mar 18 by member: hannelore83
En super vervelend dat het niet wil lukken! Hopelijk vind je er een weg in. Misschien een max op kcal zetten in het weekend? Bijv op 6000 kcal. Kun je toch genieten maar hoef je niet al te veel te compenseren de dagen erna 
09 Mar 18 by member: koffielover
6000 op za & zo bij elkaar bedoelde ik 
09 Mar 18 by member: koffielover
ik ken het gevoel. ik heb ook het idee dat ik steeds weer opnieuw moet beginnen. erg frustrerend. knap dat je toch steeds doorzet. je kunt het! 
09 Mar 18 by member: Rensie 1111
Bedankt voor alle steun en nieuwe inzichten boys&girls! Ga er zeker wat mee doen👍 
09 Mar 18 by member: kimmmerd

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



kimmmerd's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.