gmzksc's Journal, 27 April 2017

Günaydın...☀️ Limonlu su ile güne merhaba☺️

Diet Calendar Entry for 27 April 2017:
845 kcal Fat: 31.11g | Prot: 41.09g | Carb: 103.39g.   Breakfast: Arı Grissini Light, Haşlanmış Yumurta, Haşlanmış Yumurta. Lunch: Bulgur (Pişmiş), Güneşoğlu Ayran, Kıymalı Kabak Yemeği. Dinner: Tarhana Çorbası. Snacks/Other: Yeşil Erik, Yeşil Erik, Çilek, Şekersiz Türk Kahvesi. more...

29 Supporters    Support   

Comments 
Merhaba, şevkinizi kaçırmayayım ama internette bir doktorun yazısını okudum sonra da bu paylaşımınızı görünce belki ilginizi çeker diye paylaşayım istedim. Çünkü ben de sizin gibi limonlu su, sirkeli su ile falan güne başladığım zamanlar oluyor.. İçinde Limonlu Su diye başlık var yazının.. https://www.fitekran.com/metabolizma-hizi-rehberi-metabolizma-nasil-hizlandirilir/ 
27 Apr 17 by member: ShyRain
İlginize çok teşekkür ederim. Limonlu su nerede geçiyor göremedim:( Zararı nedir peki özetler misiniz? 
27 Apr 17 by member: gmzksc
Zararı değil de faydası yok sadece lezzeti için içiyorsanız için başkada faydası yok demiş , ne umutlarla içiyordum metabolizmami hizlandirsin falan diye ;) 
27 Apr 17 by member: ShyRain
Metabolizma değilde, daha çok sağlık açısından tüketiyorum ben, güne daha enerjik başlamamı sağlıyor. Belkide psikolojik olarak kendimi tatmin ediyorumdur. :) 
28 Apr 17 by member: gmzksc
çok iyi gerçekten de, ben limona ve ekşi elmaya bayılırım (Grany Simith elmayı, ekşi sevenler için tavsiye ederim, bol sulu ve ekşili süper birşey) 
28 Apr 17 by member: ilhamigs

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



gmzksc's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.