ozlemsomuncu's Journal, 08 February 2016

Bir haftadir misafir modunda yaşadım il disindaydim kendi evinde ve mutfagimds degil ev sahibi dostum beni mukemmel ağırladı hani o bildiğimiz pasta börek ve en agir yoresel yemeklerle birinde teşekkür edip cekilsende birinde mecburen yiyorsun. yani diyet yada daha ötesinde saglikli beslenme yalan oldu ee sen ne kadar dikkat edersen et bu topraklarda o is öyle kolay olmuyormus anladim birde kendime ders cikardim kendim yemedigimi misafirime sunmayacagim :) ahh cok zor. iyi haftalar güzel baslangiclar aldigim yaglari yakmak üzere kar kis demeden spora gidiyorum haydi kolay gelsin :)

7 Supporters    Support   

Comments 
Misafirlige gittiginde de eve yatılı misafir gelincede diyet yapmak çok zor. Daha özenli sofralar daha güzel yemekler yapmaya clisiorsun ve kendi yaptığın yemeğince insanlr da tuhaf bakiyor. Bendemisafirden dolayi kilo alanlardanim. 
08 Feb 16 by member: Köpük le Fitness
Sağlıklı beslenme genel olmalı.ben altı ay tam antiaging uyguladım.gittiğim yerlerde ikramında dikkatli oldu.bende misafirlerime sağlıklı ikramlar sunuyordum.Ama evimde çay kahve çay şekeri olmayınca sıkıntı oldu.birer paket bulunduruyorum.üç ayda bitmeyince kullananlara veriyorum.yapabilirsiniz. 
08 Feb 16 by member: hazanmevsimim
Maalesef haklisiniz misafirin beklentiside belli olmuyor kendi yediklerimizi sunmak. Yapilani reddetmekte kabalik oluyor birini reddetsen digeriniz azicikta olsa tadina bakmak zorunda kaliyorsun  
08 Feb 16 by member: ozlemsomuncu

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



ozlemsomuncu's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.