Suzepluus's Journal, 25 April 2024

Weer eens zo'n nacht... niet kunnen slapen. Tegen enen er maar uit gegaan.
Geprobeerd te puzzelen, maar dat lukte ook niet goed. Na een uur weer in bed gekropen en geslapen tot een uur of zeven. Er gelijk uitgegaan. Ik had de wekker op kwart voor acht staan. Tussen negen en tien uur zouden de boodschappen worden geleverd.
Ik zat nog aan mijn schaal kwark met flakes en aardbeien, toen Jumbo al voorreed. Om half tien had ik al veel opgeruimd. Lekker wel, zo vroeg.
Weer geen krant vandaag! Alsof zo'n papieren ding met meestal 'oud' nieuws niks kost...
Beetje online gelezen, zoals vaak. De puzzels online gemaakt.
De post kwam ook bijtijds. Oa het werkboek, ik had iets heeeel anders verwacht. Met veel schrijfruimte... Het is dus echt allemaal theorie over hóe je kunt schrijven. Nog een dik boek ook. Een paar jaar geleden heb ik al eens een schrijfcursus gedaan.
Ik zit ook steeds naar fotografie cursussen te kijken. Maar dan moet ik weer een camera aanschaffen. Een beetje goeie camera is niet goedkoop.
Vind het eigenlijk wel makkelijk, een telefoon die goede foto's neemt.
Ook daar zijn cursussen voor, weet ik. Ik volg wel een paar gasten, die steeds goede tips en uitleg geven. Maar dan nog zitten er functies op, die ik nooit gebruik.
Maar ik volg ook al de tekencursussen van Paperfuel.
Zit ik straks weer met van alles en doe ik van alles maar de helft wegens tijdgebrek.
Twee boterhammen met een plak jonge kaas, gebakken ei en tomaat als lunch.
Ik zat wat te dubben: Een ommetje gaan maken, zolang het droog blijft? Tekenen? Lezen, nee, dat lukte me vandaag niet. Beetje hangen in mijn stoel en op de bank.
Vanmiddag alleen maar buien. Naar boven gegaan om te tekenen. Vandaag de Oranje Leeuw dobberend in een glas Spritz. Ik heb nog een idee, die maak ik morgen.
Een kop koffie.
Wachten tot het even droog was om de dieren te verzorgen.
Er komt nog maar één duifje, dus ben bang dat ze toch elders een nest hebben gebouwd. En eitjes erin gelegd. Steeds één duifje, betekent dat de ander waarschijnlijk op het nest zit. Jammer hoor. Ik was zo blij, dat ze weer in mijn tuin een nest hadden.
De nijnen gelijk in hun eigen hokken gedaan.
Ik had sushi meebesteld, die vanavond gegeten.
Het rundvlees lag toch nog half bevroren in de koelkast. Maak ik morgen Semoor.
Ik had toch ook geen zin om zoveel uien te snijden.
Morgen staat er niks op het programma, kan ik mijn gang gaan. Terwijl de semoor staat te pruttelen kan ik tekenen, lezen, of iets anders ondernemen.
Gelukkig wordt het zaterdag wat beter weer. Niet dat ik naar koningsdag activiteiten ga, maar misschien kan ik dan wel weer eens in de tuin zitten of zo.
Het groen van de blauwe regen loopt al helemaal uit. Dan vind ik, dat het allermooiste eraf is. De rode rododenderon staat op springen.
Door de kou weigert zelfs die ene clematisbloem verder open te gaan dan dat ene bloemblaadje.
Ik denk steeds dat het vrijdag is. Niet dat het écht uitmaakt. Alle dagen zijn ongeveer hetzelfde. Niet raar dat ik de tel kwijt raak.
Eens kijken wat ik vanavond ga doen. Het is nog vroeg, half negen.

Diet Calendar Entry for 25 April 2024:
1101 kcal Fat: 42.01g | Prot: 48.31g | Carb: 128.32g.   Breakfast: Duryea Maizena, Jumbo Vries Vers Aardbeien, Jumbo Special Flakes Naturel , Pickwick Original English Thee, Water, Mennel Fromage Frais Battu. Lunch: Lurpak Roomboter Ongezouten , Gebakken Ei, Tomaten, Jumbo Jonge Kaas 48+, Pickwick Original English Thee, Volkoren Brood. Dinner: Sushi met Groenten en Zeevruchten, SUSHI DAILY Kip Crunch Roll. Snacks/Other: Koffie met Melk, Pickwick Thee Bosvruchten. more...

23 Supporters    Support   


     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Suzepluus's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.