kimmmerd's Journal, 07 February 2024

Wat een baaldag. Van te voren heb ik altijd veel zin in een rustige dag zonder plannen, maar als het dan zover is.. ben ik heel de dag down door piekeren en allemaal negatieve gedachten die door mn hoofd spoken. Tegenwoordig maak ik uitgebreidde gedachtenschema's op zulke momenten waarmee ik mezelf wat kan oppeppen, doordat je jezelf dwingt om andere gedachten te bedenken bij bepaalde negatieve gedachten/situaties.

In de avond daardoor wel de motivatie weten te vinden om naar de sportschool te gaan. Maar eenmaal aangekomen had ik het daar ook niet naar mijn zin. Mis een sportmaatje en mijn voormalige sportschool met zwembad, stoombad, bubbelbad en sauna.. Vergeleken met die sportschool is het hier maar simpel en klein. Ook kwamen er tijdens het sporten allemaal herinneringen boven van het samen sporten met mijn ex 😔 Hopelijk kan ik dat ooit gaan loslaten. We zijn nu 9 maanden uit elkaar maar mis hem nog vaak. Zeker op moeilijke momenten dat ik wel wat steun kan gebruiken. bahbahbah😪

Diet Calendar Entry for 07 February 2024:
2032 kcal Fat: 92.69g | Prot: 79.37g | Carb: 211.55g.   Breakfast: AH Witte Kaas 45+, AH Gekookte Rode Bieten, AH Hummus Pikant, Jumbo Smeerkaas Naturel 48+, Bolletje Ontbijtcrackers Spelt Volkoren. Lunch: Aldi Volkoren Wrap, Komkommer, AH Rucola, AH Avocado Eetrijp, Cherrytomaten, Crefée Kruidenkaas. Dinner: AH Rucola, Parmezaanse Kaas, AH Rode Uien, AH Rucola, AH Cherrytomaten, AH Pesto, Grand'Italia Spaghetti, Champignons, Knoflook, Olijfolie. Snacks/Other: Thee, Campina Halfvolle Melk, Lay's Super Chips Paprika, Eiersalade, Wasa Sesam, Jumbo Bloemen Honing, AH Magere Franse Kwark. more...

21 Supporters    Support   

Comments 
Aaaaaaahw meis, emoties zijn idd niet leuk. Wel super goed dat je de motivatie hebt gevonden om naar de gym te gaan. Hier lukte het vandaag niet. Onverwachts veel zorgen (om/voor anderen) wat stress gaf, op div. vlakken daardoor niet lief voor mezelf geweest en zodoende o.a. niet gesport en wel veel teveel gevreten. Morgen (of eigenlijk ist al donderdag) gaan we er allebei weer een mooie dag van maken, okee? Met een portie zelfliefde en zelfzorg omdat we het waard zijn (en nu moet ik dat nog gaan geloven, maar het uittypen is al een begin)! 
07 Feb 24 by member: Wobbeltje!
Valt allemaal niet mee soms.. Dikke knuffel Kim! ❤️❤️ 
08 Feb 24 by member: Dappere-Dodo
Thanks lieverds! Heb vandaag stiekem lang uitgeslapen, net wakker, om maar zo min mogelijk van de dag mee te maken. Maar moet zo werken dus we gaan er maar weer het beste van proberen te maken. 
08 Feb 24 by member: kimmmerd

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



kimmmerd's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.