JosephBlade's Journal, 01 September 2015

En weer terug boven de 85.
25km/h gefietst vandaag, was denk ik toch goed die week rust te nemen. Wel eng om snel in het donker te fietsen.
Oh well nog even doorzetten. Als ik volgende week nog geen vooruitgang maak, weer 100cal minder.
188.5 lb Lost so far: 14.3 lb.    Still to go: 12.1 lb.    Diet followed reasonably well.

Diet Calendar Entries for 01 September 2015:
2752 kcal Fat: 95.00g | Prot: 93.54g | Carb: 372.82g.   Breakfast: Kellogg's Choco Flakes, Melk (Vol). Lunch: Kips' Pepercervelaat, Boter, AH Witte Bollen. Dinner: Aardappelen (zonder Schil, met Zout, Gekookt), Uien, Wortelen, S&B Foods Golden Curry, Biefstuk, Witte Rijst. Snacks/Other: AH Mango Gesneden, Isostar High Energy Sport Bar Banana, Nutella Hazelnootpasta, AH Witte Bollen, Alpro Soya Banana, AH Bapao Rundvlees. more...
3060 kcal Activities & Exercise: Vacuuming - 30 minutes, Bicycling (fast) - 15/mph - 50 minutes, Sleeping - 6 hours, Desk work - 8 hours, Resting - 8 hours and 40 minutes. more...
gaining 5.7 lb a week


Comments 
Soms is te weinig cal. ook niet goed voor uw lichaam. Ook heeft je lichaam tijd nodig om te ressetten. Let meer op wat je eet en niet hoeveel je eet. Neem bv.inplaats van brood een wasa cracker dan kan je er 3 eten inplaats van 2 boterhammen vult dan beter en minder cal. Succes😊 
02 Sep 15 by member: Sonchar
t is maar een heel kleine schommeling,betekent waarschijnlijk niets. Kijk je uit met hard fietsen in t donker!Kun je niet wat eerder gaan en in t licht?Of anders in ieder geval iets dragen met felle strepen zodat aoto's je kunnen zien?  
02 Sep 15 by member: MarcellaPvW
Ik wil nog langer genieten van je (sport)verhalen; dus pas alsjeblieft op in het donker! Als ik zo kijk naar je voeding, denk ik dat je daar nog heel wat aan kan veranderen! Gooi choco corn flakes, pepercervelaat, witte bollen, witte rijst, bapao en nutella er uit en vervang dat door voeding wat beter vult en minder vet is (bruine of meergranen bollen, havermout, kipfilet, zilvervliesrijst bijv.). Zo krijg je minder suiker binnen, waardoor je ook minder behoefte krijgt aan suiker en vet. Succes! 
02 Sep 15 by member: Miekie 67
Pas je idd op! Verder sluit ik me aan bij Miekie. Je zou je voeding kunnen aanpassen! 
02 Sep 15 by member: NiceFlower
Was een test of 'savonds fietsen (vanaf over een maand tot maart is het altijd 'savonds als ik klaar ben met werk) te doen is. De route die ik rij is redelijk veilig (fietspaden) met 1 goedverlicht stuk waar ik de weg deel. Maar ik ga wel kijken of ik betere verlichting kan vinden, niet om gezien te worden maar vooral om zelf ook de weg goed te zien. Kan met de kleine lampjes die ik heb de weg niet goed zien en dat is niet ideaal.  
02 Sep 15 by member: JosephBlade
Wat betreft mijn voeding... de cornflakes kan ik er uit gooien hoor, maar de koolhydraten kan ik goed gebruiken en het is de enige manier waarop ik melk drink dus die hou ik nog even. De rest vind ik zelf niet zo ongezond op de nutella en bapao na dan, dat is snoepen. De rest ben ik best tevreden over op het moment. 
02 Sep 15 by member: JosephBlade
cervelaat is erg vet, JosephBlade! Dan krijg je meer trek in zoet en vet. En ik begrijp je niet goed als je zegt dat witte bolletjes niet slecht zijn.... Maar goed, het is jouw lichaam! Een sporter als jij zou toch iets beter moeten weten! ;) 
02 Sep 15 by member: Miekie 67
hehe sporter... :) zo'n sporter ben ik niet hoor maar ik heb ondertussen redelijk wat gelezen over voeding en probeer mijn visie toe te passen. Als ik gefietst heb wil ik aanvullen met koolhydraten dus ik schrik niet van wat suiker in brood e.d. Als ik tijdje niet fiets dan begin ik wel iets nerveuzer te worden. en qua vet... ik vind vet op zich niet erg. het is calorie rijk, dus als ik veel vet eet dan kom ik eerder aan mijn max calorieen en dan moet ik vanzelf stoppen. de choco flakes en andere kinder-voedsel... tja daar hoor ik mee te stoppen. weet ik ook stiekem wel.  
02 Sep 15 by member: JosephBlade
Gezien worden is belangrijk. Uit ervaring weet ik dat als t buiten nog aardig licht is om te fietsen het vanuit de auto donkerder lijkt en je fietsers en voetgangers minder goed ziet. Iets als een reflector op een jas is geen overdaad hoor. Ik blijf er over zeuren hoor 
03 Sep 15 by member: MarcellaPvW

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



JosephBlade's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.