engineergirl1's Journal, 08 August 2015

arkadaşlar kilomu bilmiyorum tartılmak istemiyorum. geçen hafta tatile otele gittik antalyaya. açık büfeydi. kendimi tutamıcam saldırcam sandım. öyle olmadı. salata ve diyet beslendim. et yağ kızartma şeker yemedim. günde 6 saat yüzdüm. zatn 1 haftada bir insan en fazla kaç kg alabilir ki? çok dikkat ettm son gün hariç. ama sağlıklı şeylerden tıka basa yedim. salata yeşillik yoğurt meyve tambuğday ekmeği ağırlıklı ama. hergün mayolu halime aynaya bakıyodum ama aynı iskeletor görünümüm vardı. sanırım 1 veya 2 kg aldım o da ödem olsa gerek. sonuçta tuzlu sudayız ve çok turşu yedim oda çok tuzlu. 1 hafta detoks uyulayacağım ve tartılacağım inşallah.
93.7 lb Lost so far: 67.2 lb.    Still to go: 0 lb.    Diet followed reasonably well.
steady weight

7 Supporters    Support   

1 to 20 of 28
Comments 
geri dönücem. aşırı zayıflık bana daha hoş geliyo. herkes garip garip bakıyo. hiç de utanmadan kemiklerimi sergiledim. herkes benden kiloluydu. hayatımda ilk kez yaşadım bunu. mükemmel bir his. seneye bir daha gidicez seneye daha zayıf gidicez inşallah 
08 Aug 15 by member: engineergirl1
bugun doğum günüm :) pastam da tahmin edeceğiniz üzere karpuz ve kavundan oluşuyodu :D 
08 Aug 15 by member: engineergirl1
Ekmek... X 
09 Aug 15 by member: nozdemir
ekmek inadına yes! 
09 Aug 15 by member: engineergirl1
Tuzlu suda aksine ödem atılır . çok yoğun az yoğun mantığıyla isler 
09 Aug 15 by member: fatmatematik
detoks ta ne yapıyorsun.? 
10 Aug 15 by member: muroist
sadece yemiyor. çok basit. 
10 Aug 15 by member: nucromer
yoo . özel yöntemlerim var. 2 öğün sebze yenilcek. meyve de detoks meyveleri. incir erik elma gibi. ama bazı günler 100 gr karpuz da yiyebiliyorum. 2 buçuk litre su içilecek. tuzzdan uzak durulcak. su tutan herşeyden uzak durulcak. bol yeşilçay ve diğer detoks çayları. ayrıca günde 3 öğün koşu ve yürüyüş. zor ama sonu güzel. bağırsak çalıştırmak lazım. ayrıca tuz su tutar. sodyum su tutar. 
10 Aug 15 by member: engineergirl1
herkes bilmez özel yöntemler ancak anlatması çook uzun ama yüzde yüz işe yarıyo daha önce çok yaradı. size yararmı bilmem ama. ben vücudumu tanıyorum 
10 Aug 15 by member: engineergirl1
TEŞEKKÜRLER 
11 Aug 15 by member: muroist
Nasil böyle kilo vermeyi basardin? Ben 58 kiloyum 156 boyundayim. Ekmeği, sekeri, abur cuburu kestim. Ama 4 ayda sadece 9 kadar kilo verebildim. Bu arada basen ve bacak bölgemde fazlaliklarim var göbek falan yok bana da yardımcı olabilir misin? 
11 Aug 15 by member: Gizem Göl
Umarim bagisiklik sistemin 30 yasina kadar dayanir 
11 Aug 15 by member: ziyangorki
bağışıklık sistemim on numara işkliyor daha bi kaç hafta evvel kan verdim. ne kansızlık var ne vitamin eksikliği. bağışıklık sistemim gayet güzel çıktı (maşallah). halsiz değilim antalyada öküz gibi yüzdüm. öyle olsa ona halim olmaz demi. yüzüm çökük değil ten rengim gayet güzel yeşil gri falan değilim. son derece aktifim saatlerce koşabiliyorum. lütfen çamur atıp durmayın. son derece sağlıklı besleniyorum. bir düzen oturttum . vücudum da buna alıştı...... kilo vermeyi başardım çünkü hayatımda ne yağ var ne et var nede şeker var. ne yiyosam az yiyorum. çok aktifim. 4 ayda 9 kg verdiysen zaten süper ötesi. bende 5 ayda 10 kg falan verdim. bırakmayın devam edin canım . vücudunuz alışmıştır. 50 sana gayet ideal. daha aşağısına düşmek sana acı verebilir benden uyarması.  
11 Aug 15 by member: engineergirl1
50 kilonun Asagisina dusmem imkansız zaten 55 olsam iyi bile ama benim alt bölge için bir seyler yapmam lazim ama ne :-( 
11 Aug 15 by member: Gizem Göl
Maşallah 
11 Aug 15 by member: ziyangorki
yürüyüş tabiki bacak kusurları için mükemmel aktivite 
12 Aug 15 by member: engineergirl1
35 kiloyum, ac oldugumu hissetmiyorum, asiri halsizlik var,metrobuste bayilmalar yasiyorum. Hareket etmeye halim olmuyo peki sen nasil bu kadar aktif oluyosun? 
26 Aug 15 by member: beyzclk
????????????? kafamı meşgul etme lütfen. bana ne 35 kiloysan bende istesem 34 kilo olurum tamam mı. 
26 Aug 15 by member: engineergirl1
Amacim hava atmak degil canim yanlis anlama, bayiliyorum yollarda diyorum, biktim bu durumdan. zayif oldugumun farkindayim ve sagligim icin kilo almak istiyorum. Senin kilonu gorunce kendime benzettim ve korktum senin adina acikcasi ama boyum kisa bunu soylemeliyim. Enerjini nerden aldigini merak etmistim ama yeni gunluklerini okudum gecmis olsun. 
26 Aug 15 by member: beyzclk
Engineer kızımız sen hakkaten tuhafsın! Biri sana bişey sormuş durumuyla ilgili. Ama sen hırs yapıp sağlığını daha ne kadar bozabileceğinin farkında bile değilsin. Nedir ya otuzlu kilolar falan, yazık!  
27 Aug 15 by member: devletlum

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



engineergirl1's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.