Martinakrap's Journal, 25 June 2015

Hallo allemaal,
Hebben meer mensen hier last van als je te weinig ontbijt dat je last krijgt van echt honger en veel trek in verkeerde voeding? had ik vandaag vanmorgen twee wentelteefjes gegeten en meer niet zat ook niet super vol. dus ga voortaan beter ontbijten want dat werkt voor mijn toch wel heel erg goed.

Oja hebben jullie misschien lekkere lunch salade tips wel met kh want ik eet niet kh arm en dat ik er nog brood of crackers bij kan eten eventueel of maaltijd salade maar zonder vis.

Fijne avond en bedankt alvast.

Groetjes

Diet Calendar Entry for 25 June 2015:
40 kcal Fat: 0.00g | Prot: 4.50g | Carb: 5.25g.   Breakfast: AH Karnemelk. more...

2 Supporters    Support   

Comments 
Het beste is natuurlijk altijd zorgen voor een gezond tussendoortje he. Dat werkt het beste als je moet afvallen. Honger moet en mag niet. Een salade met avocado vind ik altijd heel lekker. Ietsjes meer calorieën, dat wel, maar écht gezonde vetten met vele voordelen. En vet zorgt tevens voor een goed verzadigingsgevoel. Mooi meegenomen. Worteltjes lust ik persoonlijk niet zo graag, maar als je ze met een dunschiller onder je salade mengt, vind ik het toch heel lekker. Beetje garnaaltjes misschien. Of een stukje gegrilde kip ? Je kan er zo veel kanten mee uit. 
25 Jun 15 by member: Mieke D
wentelteefjes zijn zoet; als je die 's morgens eet, blijft je lichaam vragen om zoet (en ga je snaaien, wat niet wenselijk is). Een goed ontbijt is de basis voor de rest van de dag; als je hiermee je stofwisseling aanzet, blijft jouw lichaam de hele dag actief. Ook is het verstandig om elke 2,5 of 3 uur iets te eten; dit voorkomt vreetbuien en trek in verkeerd voedsel. Dit komt doordat de bloedsuikerspiegel dan constant blijft. Tips voor salades: volkoren pasta - verschillende slasoorten - komkommer - tomaat - bietjes - kipfilet - ei - croutons - paprika in kleine blokjes - gekookte ham - Parmezaanse kaas (met dunschiller in dunne plakjes). Je kan dagelijks variëren met deze ingrediënten, zodat je afwisseling hebt. Tips voor dressing: Griekse yoghurt met kruiden (naar smaak) - olijfolie met citroensap en mosterd - olijfolie met balsamicoazijn. Succes! 
25 Jun 15 by member: Miekie 67
Weet natuurlijk niet of je het lekker vind, maar salade met biertjes, komkommer, sla, evt tomaatje en gerookte makreel of zalm. Beetje citroensap en peper ipv dressing en klaar is Kees!  
25 Jun 15 by member: Jolethartenhof
Haha bietjes niet biertjes dus 
25 Jun 15 by member: Jolethartenhof
Het feit dat je dan honger hebt ligt waarschijnlijk aan dat je te weinig eiwitten eet in verhouding. Producten als kwark, ei, mager vlees etc vult veel meer dan brood/wentelteefjes. Eiwitrijke producten geven een veel verzadigder/voller gevoel dan koolhydraten. Als je naast je normale ontbijt dus zelfs maar 100 gr. magere kwark zou eten is de kans veel kleiner dat je langer vol zit 
26 Jun 15 by member: snnbn
Ik neem elke ochtend een proteinshake ( Body & Fit ) met 300ml melk, zit je tot zeker 12:00 vol ;)  
26 Jun 15 by member: EvefromtheSky
Dank jullie wel voor deze goede tips ga maar kwark of yoghurt toevoegen aan me ontbijt. Ga morgen avond eens wat anders doen ga eens een panga filet met cajun kruiden gekookte aardapelen en salade erbij 
26 Jun 15 by member: Martinakrap
Snnbn, ik denk dat je bedoelt dat ze dan langer vol zit, of langer geen honger heeft:)) 
26 Jun 15 by member: annemiek rembil
Inderdaad Annemiek ;) zag het te laat haha. Succes Martina, ik hoop dat het werkt bij je :) 
18 Jul 15 by member: snnbn
Ja het werkt wel combi koolhydraten eiwitten minder trek 
20 Jul 15 by member: Martinakrap
Goed om te horen! 
11 Aug 15 by member: snnbn
hoi martina, kwam deze tegen op voedingscentrum, ik ga m vanavond proberen, maar denk dat hij ook heel erg geschikt zou kunnen zijn als lunch http://www.voedingscentrum.nl/recepten/recept/kipsalademetkerriedressing.aspx  
12 Aug 15 by member: annetje005

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Martinakrap's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.