elifmiş's Journal, 15 April 2015

Eğer kilolu bir kadınsanız ve şık giyinmek istiyorsanız (şıktan kastım iş kıyafeti filan) epey paranız olması gerekiyor çünkü ciddi pahalılar. Hadi diyelim paranız var gittiniz almaya, bu seferde abuk sabuk, uyduruk, polyester, sağlıksız kıyafetlere veriyorsunuz onca parayı. Yani istenen fiyata göre kalite sunulmuyor. Mecbursanız almaya alıyorsunuz. İşte sırf bu mecburiyetten kurtulmak için zayıflamak istiyorum.

Diet Calendar Entry for 15 April 2015:
2432 kcal Activities & Exercise: Resting - 18 hours, Sleeping - 6 hours. more...

9 Supporters    Support   

Comments 
Destekliyorum, çünkü aynı durum erkekler içinde geçerli. Genelde beğendiğiniz modelin üreticisi size göre bedende üretmiyor :) Şahsen bu sorunu kendi objektifimde yaşadığımdan zayıflamaya niyetlenmemin sebepleri arasında 8.sırada yer alıyor. 
15 Apr 15 by member: nucromer
Maşallah çok güzel kilo veriyorsunuz tebrik ediyorum. kesinlikle inanıyorum ki çok şık kıyafetlerin küçük bedenlerin içerisine girebileceksiniz azimle devamedin bizede çok faydalı oluyorsunuz kendi adıma  
16 Apr 15 by member: Sgöl
:) hep beraber başaracağız umarım, nasıl yapıyorum bilemedim ama ne güzel faydalı oluyorsam 
17 Apr 15 by member: elifmiş
Ah, o kadar çok katılıyorum ki bu yazdığınıza! Üstelik kilolu bayanlar için yapılan kıyafetlerin modelleri de içler acısı! Kolay gelsin hepimize... 
18 Apr 15 by member: MadWomanWitABox
bi zamanlar ben :( ben 17 yaşında 73 kiloydum utanıyodum ya hiç güzel giyemiyodum işte yeni yeni giyinmeyi öğreniyorum zaten zayıfladıkça yeni kıyafetler almaya başlayınca o kadar çok motive oluyosun ki anlatamam :)))) 
18 Apr 15 by member: engineergirl1
ay maşallah çok güzel kilo veriyosunuz belli ki baya disiplinlisiniz ben gibiii :) 
18 Apr 15 by member: engineergirl1

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



elifmiş's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.