Chavje's Journal, 28 July 2014

SNIK SNIK!

Gisteren een suuuuuuuper zwak moment gehad...
2 dagen festivals gehad, dag 1 heb ik het nog weten in te perken maar de tweede dag had ik ineens een vreetkick en heb ik zoveel slechte dingen gegeten dat ik ipv 20 KH 80 KH naar binnen heb gewerkt :'(
Ik had een moment van "het kan met niet meer schelen!!!" maar ja achteraf komt altijd weer de spijt..
Ik durf niet eens meer op de weegschaal te gaan staan.. ondertussen lig ik ook ziek op de bank en wil ik helemaal niet meer eten dus dat zal het dan hopelijk wel weer een beetje opheffen...

Soms is het zo moeilijk om vast te houden aan die 20 kh :( maar we gaan ervoor!!

Diet Calendar Entries for 28 July 2014:
843 kcal Fat: 62.68g | Prot: 61.70g | Carb: 7.02g.   Breakfast: C1000 Jonge Goudse Kaas 48+. Lunch: Salami, C1000 Jonge Goudse Kaas 48+. Dinner: AH Geraspte Goudse Kaas Jong 48+, Gekookte Bloemkool (Vers), Biefstuk. Snacks/Other: C1000 Jonge Goudse Kaas 48+. more...
1968 kcal Activities & Exercise: Resting - 16 hours, Sleeping - 8 hours. more...

3 Supporters    Support   

Comments 
Wees niet te streng voor je zelf! Een keertje uit de band springen moet kunnen, al helemaal op een festival! Gewoon weer oppakken en verder gaan! 
28 Jul 14 by member: Lligt
Je mag best eens "zondigen" hoor, als je de draad daarna maar weer oppakt. Wees niet te streng voor jezelf, dat helpt je niet. Afgaand op jouw dieetkalender vind ik ook wel dat je érg weining eet (zeker omdat je er ook bij beweegt). Als je iets meer calorieën per dag eet is de kans ook kleiner dat je voor verleidingen zwicht. Bovendien verklein je daarmee de kans dat je lichaam "in de spaarstand" gaat, waardoor je gaat jojo-en.  
28 Jul 14 by member: Tantepanda
20kh? Hoeveel kcal is dat?:P Bedoel je niet 2000kcal? 
28 Jul 14 by member: MarkVog
Ik denk koolhydraten. En wat eet je verder dan ?  
28 Jul 14 by member: annemiek rembil
20 gram kh? is dat niet een beetje erg weinig?? Als je af wilt vallen moet je niet opeens heel weinig gaan eten. Op die manier gebruikt je lichaam spiervezels om zichzelf in energie te voorzien. Op die manier houdt je heel weinig spier over op een bepaald moment. En als je bijna geen spieren meer hebt verbruikt je lichaam ook heel weinig energie. Als je dan een keer een teveel eet wordt alles heel snel omgezet in vet. Daarnaast is het ook niet mooi als je slank bent en geen spieren meer hebt. 20gram koolhydraten is echt te weinig.  
28 Jul 14 by member: MarkVog
20 gram kh is prima in de begin fase van het Atkins dieet, daar bouw je daarna langzaam weer alles op tot een "normaal" level. Daarnaast mag je gewoon veel eiwitten en vetten eten, de 20 kh komen dan voornamelijk uit groente. Maar kop op meis, je kan het!! Gewoon weer verder gaan, je hebt gelukkig genoeg gedanst en bewogen die dagen!!  
28 Jul 14 by member: Nthiana
En voor de rest zit je niet hoog (helemaal niet zelfs) in je kcal, en is 80 kh nog steeds niet heel veel!  
28 Jul 14 by member: Nthiana
ik zit meestal rond de 250gram kh (of meer) dus 80 is niks mis mee hoor. Ga je niet dik van worden.  
29 Jul 14 by member: MarkVog
Dankje wel voor jullie reacties, ik kon op de app niet reageren en iedere keer werden mijn reacties via de site eraf gegooid dus ik hoop dat hij het nu wel doet... Ik zit inderdaad in fase 1 van Atkins en dan mag je maar max 20 koolhydraten per dag. over 4 dagen moet ik koolhydraten gaan bijvoegen tot een normaal level.. Ik eet eigenlijk veel kaas, groenten, ei en mager vlees als kip en biefstuk. Ik zit alleen in de knoop met mijn vetten, ik weet niet zo goed hoeveel ik daarvan mag op een dag.. 
29 Jul 14 by member: Chavje

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Chavje's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.