kimmmerd's Journal, 23 September 2018

Ik snap er niks van.. al sinds woensdag komt alles wat ik eet er meteen weer uit door diaree.. maar toch ben ik helaas niks meer afgevallen de afgelopen 3 dagen... en dan doodleuk van je moeder horen dat toen zij het had, ze er wel 2kg van was afgevallen.. wat is het soms toch oneerlijk.

Ik denk dat ik het zal moeten accepteren dat ik 3,5 kg ben aangekomen in 10 dagen vakantie... Het moeilijkste van alles vind ik dat ik op een gegeven moment een paar weken voor de vakantie de 102,5 kg had aangetikt.. ik was bijna bij de -20 kg...en nu moet ik er weer 6,5 afkrijgen om terug in die buurt te zijn.. kan mezelf wel voor mijn kop slaan, zo zonde.

Diet Calendar Entries for 23 September 2018:
579 kcal Fat: 35.88g | Prot: 15.87g | Carb: 45.99g.   Dinner: AH Rucola, Jumbo Geraspte Kaas Jong Belegen 48+, AH Gesneden Uien, AH Pesto, AH Pijnboompitten, Bio+ Penne Volkoren, Knoflook, Olijfolie. more...
1857 kcal Activities & Exercise: Fitbit - 24 hours. more...

17 Supporters    Support   

Comments 
Niemand kan teruggaan en een nieuw begin beginnen, maar iedereen kan vandaag beginnen en een nieuw einde maken. 
23 Sep 18 by member: boefhje
niet doen joh, hier heb je van geleerd (dit nooit weer) schouders eronder en gaan met die banaan, je was zo goed bezig, dat lukt je nu ook weer HOPPAAA 
23 Sep 18 by member: kletsmuis
Van negatieve denkpatronen is nog nooit iemand beter geworden Kimmmerd, dus nu kappen met je zelfmedelijden en gaaaaaaaan met die banaan!!!! (en ik bedoel het uiteraard liefdevol hè) ;-) 
23 Sep 18 by member: Elfje69
Kom op! Ik ook +3 kg na mijn vakantie. Gewoon 2 dagen van 700 kcal inplannen deze week en het is er zo weer af!!  
23 Sep 18 by member: mv juudje
heb je genoten van je vakantie.. ja super leuk.. nu.. het dagelijks leven weer oppakken en balen dat alles eruit komt.. even een uur of 3 niks eten of drinken evt je mond spoelen maar verder niks. dan evt iets eten of drinken. je buik moet tot rust komen en anders echt huisarts bellen omdat je op vakantie bent geweest natuurlijk.. 
23 Sep 18 by member: bianca114,7
Iknow Iknow... thanks guys. Maar de gedachte dat ik al bijna 1,5 jaar bezig ben voor nu in totaal 11kg dus maakt me echt zo wanhopig.. ik ben een strijder dus bij de pakken neerzitten duurt bij mij hooguit een paar uur. Heb je soms gewoon ff nodig. Miss dat ik idd ff wat balansdagen met weinig kcal ga inplannen goed idee! En dankje Bianca voor de tip. Ga het in de gaten houden. 
23 Sep 18 by member: kimmmerd
Of je écht afvalt of niet (alleen vocht) van diarree hangt er vanaf waar het probleem zit. Als de oorzaak in de dunne darm zit, kan er door de snelle passage tijd te kort zijn om de voedingstoffen goed op te nemen. Doordat er dan een tekort ontstaat zou men kunnen afvallen. Bij een probleem in de dikke darm, die alleen nog het vocht onttrekt aan de brei, heb je dat opnameprobleem niet meer en verlies je naast versnelt je ballast, hoofdzakelijk vocht.  
23 Sep 18 by member: Tijmpje
Met alleen vocht kwijtraken zou ik al blij zijn.. Aangezien die 109 kg geen leuk gezicht is om te zien op de weegschaal als je een paar weken terug de 102,5 kg zag. 
23 Sep 18 by member: kimmmerd
11,5 kilo minder meedragen iedere dag is toch maar mooi 11,5 kilo minder. Ik begrijp dat het frustrerend is, zo’n ‘terugval’ maar het kan ook motiveren om er weer extra tegenaan te gaan. Je kunt het 🍀🍀🍀 
23 Sep 18 by member: Magheteenonsjeminderzijn
Ahh wat vervelend... Naja een troost als iedereen zn vakantie kilo's kwijt is zitten de mijne er nee aan en moet ik weer hard aan de bak... en ondanks dat het getal op de weegschaal je niet aanstaat vind ik je een mooie vrouw!! 
23 Sep 18 by member: debbiestaps
Awh dankje Debbie!😘 
24 Sep 18 by member: kimmmerd
Wat elfje zegt; positive mindset! ik zwabber sinds bali al! krijg t heen en weer ervan  
24 Sep 18 by member: adff

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



kimmmerd's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.